Resultaten laden ...

Albertus Perkstraat 2

358 m2 kantoorruimte te koop in Hilversum

Kenmerken

Prijs € 920.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Boomberg

Te koop stijlvolle helft van dubbele kantoorvilla, herkenbaar gelegen door de verhoogde hoekligging op de kruising Albertus Perkstraat en de 's-Gravelandseweg, nabij het winkelcentrum van
Hilversum.

De kantoorvilla kent een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 358 m² BVO en circa 325 m² VVO, verdeeld over begane grond (circa 130 m²), eerste verdieping (circa 100 m²) en de tweede verdieping (circa 95 m²).

Stijlkenmerken zijn behouden, waaronder de getoogde ramen met tegeltjestableau, onderbrekend metselwerk met lateien, sierlijsten en kozijn-indeling met schuiframen. Aan de binnenzijde zijn kenmerkend de marmeren entree-vloer, trapgang, plafonds met randafwerking en ornamenten, eiken houten vloeren, schuifdeuren op de verdieping en de verschillende paneeldeuren. Ook de zichtbare spanten kapconstructie geeft aan de villa met zijn hoge plafonds en eigen sfeer. Op de tweede verdieping is een complete badkamer aangelegd en biedt een keuken met bar alle faciliteiten voor een verzorgde lunch of borrel tijdens bijeenkomsten.

Aan de buitenzijde zijn de hemelwater-afvoeren stijlvol in zink uitgevoerd.

Aantrekkelijk is de parkeergelegenheid op het achter terrein met 8 plaatsen, waarvan twee zijn voorzien van een laadpunt voor elektrische auto's.

Het treinstation bevindt zich op redelijke loop-/ fietsafstand en de busverbindingen door de 's Gravelandseweg zijn goed.

Aan de villa is de gemeentelijke monumentenstatus toegekend en heeft een kantoorbestemming.

Huurgegevens
De villa wordt in verhuurde staat overgedragen.
Expiratiedatum: 31 december 2027
Huurprijs: € 68.700,- per jaar excl. BTW

Kadastrale gegevens
Het object is kadastraal bekend Gemeente Hilversum, sectie N, nummer 5589, groot 535 m².