Resultaten laden ...

Amperestraat 71

690 m2 kantoorruimte te huur in Purmerend

Kenmerken

Huurprijs € 135 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Baanstee en omgeving
Bedrijventerrein De Baanstee West

Baanstay is een hoogwaardig bedrijvencomplex aan de Amperestraat in Purmerend. Grenzend aan de N244 ligt Baanstay op een toplocatie voor diverse bedrijven. Het complex is goed bereikbaar en vangt het oog van de duizenden mensen die er per dag langsrijden.

Alle winkelruimten zijn met succesvolle concepten ingevuld, en thans is nog de ruimte gelegen op de 2e verdieping totaal v.v.o 690 m2 beschikbaar. Deze ruimte was voorheen in gebruik als kantoorruimte maar kent een ruime invullingsmogelijkheid.

Deze ruimte kenmerkt zich door:

• Prominente en vooral herkenbare locatie
• ruim opgezette parkeerfaciliteit
• goed bereikbaar
• voldoende gelegenheid tot juiste profileren
• Deze verdieping is als geheel bereikbaar via een (nagenoeg) zelfstandig te gebruiken trappenhuis met eigen lift.
• In overleg is mogelijkheid voor btw-vrije verhuur
• Servicekostenpakket in nader overleg af te stemmen

De ruimte is geheel naar eigen inzicht en gewenste faciliteiten aan te kleden en in te richten.
Graag willen we met u in contact komen om te kijken of we deze laatst beschikbare unit voor u de geschikte toekomstige locatie is! Stuur reactie met uw contactgegevens en we nemen spoedig contact op voor een nadere kennismaking

Huurcondities

Huurindicatie: € 135,- per m2 per jaar exclusief btw en servicekosten.

Huurtermijn: In overleg

Servicekosten: Nader te bepalen.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom van 3 maanden.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 1 april 2024 en vervolgens jaarlijks.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan