Resultaten laden ...

Antennestraat 44

475 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 2.500 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Gooisekant
Bedrijventerrein GOOISEKANT

FRAAIE KANTOORRUIMTE TE HUUR OP DE EERSTE VERDIEPING VAN CA. 475 M²

Op het best bereikbare bedrijventerrein van Almere gelegen, de Gooise Kant, rondom goed ontsloten, zeer representatieve, kantoorruimte van 475 m². Parkeergelegenheid op eigen terrein. Het pand is uitstekend bereikbaar door de ligging dicht tegen de A6, op een goede afstand van het centrum èn bereikbaar met het openbaar vervoer.

KANTOORRUIMTE:
Entree met imposante hal en baliefunctie.
Alle ruimtes zijn voorzien van laminaatvloer, systeemplafonds, draai/kiep ramen welke van binnen zijn voorzien van zonnewering en topkoeling.

PARKEREN
Op het terrein en op het naastliggende terrein zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar.

BEREIKBAARHEID
Het pand is goed bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als met de auto. De A6 richting Amsterdam en Lelystad is binnen enkele minuten bereikbaar. Vanaf hier kunt u doorrijden naar de A1 richting Amsterdam of Amersfoort of de A27 richting Utrecht.

HUURSOM
€ 2.500,-- per maand exclusief BTW

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT
C.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan