Resultaten laden ...

Arnhemseweg 145

300 m2 kantoorruimte te koop in Apeldoorn

Kenmerken

Prijs € 995.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Vogelkwartier

Object/ligging
Arnhemseweg 145, 145b en 145c Apeldoorn
 
Interessant beleggingsobject beschikbaar voor verkoop gelegen aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. De Arnhemseweg is een belangrijke invalsweg naar het centrum van Apeldoorn. 
 
Het gebouw is geheel verhuurd en bestaat uit drie afzonderlijke units. Op de begane grond is een verloskundigenpraktijk gevestigd. Op de verdieping zijn twee woningen welke eveneens zijn verhuurd.
 
Het gebouw is oorspronkelijk gebouwd in 1930 en in 2015 ingrijpend gerenoveerd. De begane grond en de verdiepingen beschikken over eigen meters ten behoeve van de registratie van gas, water en electra.
 
Oppervlakte
Arnhemseweg 145 heeft een oppervlakte van circa 170 m²  en beschikt over ca. 12 parkeerplaatsen.
 
Arnhemseweg 145 b heeft een oppervlakte van 51 m² en beschikt over een woonkamer met open keuken, badkamer met toilet en 2 slaapkamers.
 
Arnhemseweg 145c heeft een oppervlakte van ca. 79 m² en beschikt over een woonkamer met openkeuken, 2 slaapkamers, badkamer en toilet.

Tevens stahoge kelder en een zolder.

Kadastrale informatie
Gemeente Apeldoorn
Sectie N
Nummer 9216, 9219 en 9296 (gezamenlijk groot 618 m²)

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Stadsdeel Zuid-Midden. De bestemming van het perceel is: gemengd-1. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, appartementen inclusief vloerbekleding, keuken inclusief gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser* en koel/vriescombinatie. Het pand is onder andere voorzien van kunststof kozijnen en derhalve een onderhoudsvriendelijk object.
* app. B. heeft geen vaatwasser
  
Koopprijs
€ 995.000,- kosten koper
 
Omzetbelasting
Er is geen sprake van een BTW-belaste verkoop.

Huuropbrengst
Totale huur € 59.810,-- per jaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan