Resultaten laden ...

Asserring 184

49 - 355 m2 kantoorruimte te huur in Amstelveen

Kenmerken

Huurprijs € 180 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Westwijk-Oost
Bouwjaar 1994

Dit kantoorgebouw is gelegen aan het winkelcentrum Westwijkplein. Het pand ligt centraal gelegen ten opzichte van het Amsterdams Bos, winkelcentrum Stadshart en natuurgebied De Poel. Het object is onlangs compleet gerenoveerd van binnen en u kunt hier als eerste nieuwe gebruiker van profiteren. Het object wordt opgeleverd met een nieuwe vloer, hoog industrieel plafond met LED panelen, een strakke pantry en nieuw HR++ glas. Daarnaast zijn de ruimten geheel opnieuw geschilderd en zijn de entree en buitengevel volledig gerenoveerd naar moderne standaarden. De twee verdiepingen zijn qua indeling nagenoeg gelijk en uitstekend naar wens in te richten. Het object beschikt over een lift evenals een ruime trap. Aansluitend beschikt elke verdieping over een toiletgroep.
Voor de verhuur is er nog een unit beschikbaar van circa 81 m².

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is per auto goed te bereiken door haar ligging aan de rustige Asserring. De provinciale weg N231 is 4 minuten rijden en binnen 13 minuten rijdt u Rijksweg A9 op.

Per openbaar vervoer:
Het dichtstbijzijnde busstation ‘Westwijkplein’ ligt op 2 minuten loopafstand. Vanaf hier vertrekken bussen richting Station Amsterdam Zuid, Aalsmeer en Schiphol-Airport.
Per fiets:
Dit object bevindt zich midden in de woonwijk ‘Westwijk’. Derhalve ontleent dit bedrijfspand zich ideaal om per fiets op bestemming te komen.

VLOEROPPERVLAKTE
In het kantoorgebouw is voor de verhuur 81,45 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Het verhuurbare metrage is als verdeeld onder de volgende units:

Unit 2.2 van 81,45 m² beschikbaar voor maandelijkse unitprijs van € 1.225, te vermeerderen met BTW.

PARKEREN
Voor het object bevindt zich een groot parkeerterrein. Hier kunt met de blauwe parkeerkaart maximaal 3 uur gratis parkeren.

HUURPRIJS
€ 165,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 35,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW, op basis van een jaarlijkse nacalculatie.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

OPLEVERNIVEAU
- Glazen scheidingswanden naar de gangzone toe, dichte wanden tussen de onderlinge units;
- Houten binnendeuren en kozijnen met vulling van gelaagd glas;
- Projecttapijt of een betonvloer met laklaag;
- Kabelgoten langs de muur (huidige staat);
- Radiatoren (huidige staat);
- Nieuw glas (HR++ glas) voorzien van zonwerende coating;
- Geheel geschilderd;
- Vierkante LED panelen verlaagd opgehangen aan kabels (plafondarmaturen);
- Hoge industriële plafonds.

HUURTERMIJN
Huurtermijnen van 3 tot 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
Een opzegtermijn van 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

DUURZAAMHEID
Energielabel A++.

BETALINGEN
Per kwartaal ter vooruitbetaling te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.