Resultaten laden ...

Baardmeesweg 23 U

150 m2 kantoorruimte te huur in Zeewolde

Kenmerken

Huurprijs € 1.250 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Trekkersveld
Bedrijventerrein TREKKERSVELD III

Te huur: Baardmeesweg 23-U Zeewolde

Een gloednieuwe, turn-key, hoogwaardig afgewerkte kantoor-/bedrijfsruimte gereed voor de eerste gebruiker! Het betreft een hoekunit met eigen parkeerplaatsen, voorzien van ledverlichting, kabelgoten met stroom en data aansluiting, compleet uitgeruste keuken, 3 airco units voor gelijkmatige verwarming van de ruimte en daardoor hoger comfort, grote raampartijen voor veel natuurlijk daglicht en natuurlijk een schitterend uitzicht.

Fantastische werkplek op goed bereikbare locatie gelegen op bedrijventerrein Trekkersveld op een paar minuten rijden van de N305.

De mogelijkheden voor deze unit zijn zeer breed. Zo kan je hier jouw webshop vestigen, maar er kan nog veel meer: een muziekschool, dansschool of persoonlijke dienstverlening zoals een schoonheidssalon of zelfs een kapsalon.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar, dichtbij de N305, centraal gelegen met o.a. Harderwijk, Nijkerk en Almere op korte afstand.

OPPERVLAKTE
Totaal circa 150 m²:
begane grond circa 14 m² Hal/ Entree
verdieping circa 136 m² kantoorruimte

OPLEVERINGSNIVEAU / VOORZIENINGEN
De bedrijfsunit wordt opgeleverd voorzien van o.a.:
- meterkast met aansluitingen voor elektra (3 x 25 Amp) en water;
- 3x airco-unit tpv de verdieping;
- dames en heren toilet;
- keuken;
- alarminstallatie.

HUURPRIJS
€ 1.250,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

PARKEREN
Het object heeft 4 eigen parkeerplaatsen.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen.

VOORTZETTINGSTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen.

OPZEGTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen.

BETALINGEN
Per maand vooraf.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan is genaamd Trekkersveld III, onherroepelijk vastgesteld op 26 mei 2016. De bestemming is ‘Bedrijventerrein 1, 2, 3’. Huurder is zelf verantwoordelijk voor zijn gebruiks-/vestigingsvergunningen en/of ontheffingen.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere Bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na ingangsdatum.

BIJZONDERHEDEN
De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

BEZICHTIGINGEN EN VRAGEN
Voor een afspraak voor een bezichtiging of overige vragen belt u 0341 - 496 518 of stuurt u een mail naar ons.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.