Resultaten laden ...

Beatrixhaven 8 B

108 m2 kantoorruimte te huur in Werkendam

Kenmerken

Huurprijs € 750 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerreinen Werkendam
Bedrijventerrein BEATRIXHAVEN

Beatrixhaven 8B te Werkendam | Representatief kantoor gesitueerd op het “natte” industrieterrein van Werkendam.

ALGEMEEN
Representatief kantoorobject gelegen op goede locatie aan de Beatrixhaven in Werkendam. Het object beschikt over een tweelaags kantoor met een totale oppervlakte van 330 m2. De begane grond beschikt over een gezamenlijke entree welke daarnaast is voorzien van gescheiden toiletten. De kantoorruimten zijn voorzien van systeemplafond, nette vloerafwerking en airconditioning. De verwarming gaat middels de aanwezige radiatoren. Het object is gesitueerd op een hoeklocatie en is omheind door middel van hekwerk.

STERKE PUNTEN
- Betonvloeren op zowel de begane grond als de verdieping
- Langs doorgaande weg op het bedrijventerrein
- Parkeerplaatsen voor de deur
- Betaalbaar

OPPERVLAKTEN
- Ca.108 m2 kantoorruimte op de begane grond
- Ca. 37 m2 gemeenschappelijke ruimte begane grond
- Ca.145 m2 kantoorruimte op de verdieping
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object is omstreeks 1988 gebouwd. Het pand is voorzien van een stalen constructie met betonfundering. De gevels zijn opgetrokken middels recent gerenoveerde stalen gevelbeplating welke zijn geïsoleerd. Het dak is voorzien van een plat dak met bitumen dakafwerking. De kozijnen zijn voorzien van dubbele, geïsoleerde beglazing.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a:

Algemeen:
- Volledig elektrische installatie met krachtstroom
- Brandblusmiddelen
- Terreinverharding met betonklinkers
- Buitenverlichting
- Volledig omheind

Kantoorruimte
- Systeemplafonds met verlichting
- Gladde wanden
- Tapijtafwerking
- Airconditioning
- Pantryvoorzieningen

PARKEREN EN TERREIN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor het pand, daarnaast voldoende mogelijkheid om te manoeuvreren. Eventueel mogelijkheid om te parkeren op gemeentelijke strook naast het pand.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming is bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gesitueerd op het watergebonden bedrijventerrein “de Biesboschhaven en Beatrixhaven”. Het betreft een net onderhouden haventerrein met nationale en internationale bedrijven, veelal in de maritieme sector. Het object is bij de entree van de haven gesitueerd op zichtlocatie.

Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

KADASTER
Werkendam – 958 – 1090 m2 (ged)

HUURPRIJS
Begane grond: 108 m2 - € 750,-- per maand, exclusief btw - Beschikbaar
Verdieping: 145 m2 - € 995,-- per maand, exclusief btw - Verhuurd

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

AANVAARDING
In overleg

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder rechtstreeks voldaan te worden aan desbetreffende nutsbedrijven

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
3 (drie) jaar met een verlengingsperiode van (drie) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.