Resultaten laden ...

Bergerweg 170

60 - 512 m2 kantoorruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Huurprijs € 550 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten
Bedrijventerrein Bedrijvenstad Fortuna

TE HUUR | BERGERWEG 170 | SITTARD
VERSCHILLENDE METRAGES BESCHIKBAAR!

Dit kantoorobject is dankzij de moderne inrichting en het veelvuldige gebruik van grote raampartijen een echt eyecatcher. De beschikbare kantoorruimtes zijn gesitueerd op de eerste verdieping op een goede zichtlocatie aan de poort van Sittard op bedrijventerrein Fortuna. De huidige indeling is eenvoudig te wijzigen daar er gebruik is gemaakt van scheidingswanden. Het object is ruim van opzet, beschikt over courante interne faciliteiten en installaties. De huurders maken gebruik van dezelfde gezamenlijke entree, welke toegang biedt tot de diverse kantoorruimten op de BG en 1ste verdieping. Aan de centrale hal zijn de toiletruimten gesitueerd, alsmede een receptie en de entree naar FOODIES (restaurant). Aan de voorzijde zijn 10 bezoekersparkeerplaatsen gelegen. De ruimte is per direct aanvaardbaar en is met minimale middelen en inspanningen weer spoedig exploitabel te maken.

LOCATIE :
Het object is gelegen op ‘Bedrijventerrein Fortuna’, op een goede zichtlocatie aan de Bergerweg en op steenworp afstand van de handelsterreinen Bergerweg en Gardenz. Nabij deze locatie bevinden zich onder meer vestigingen van Sabic, Rabobank en DSM. Het historische centrum en Centraal station van Sittard is op enkele autominuten gelegen.

BEREIKBAARHEID :
Per auto: Het object is ontsloten via de Bergerweg. Deze ontsluit het centrum van Sittard en sluit aan op de N294 welke vervolgens aansluit op Rijksweg A2. De Op- en afrit van de autosnelweg Maastricht / Luik / Amsterdam (A2) met optimale snelwegverbindingen naar Heerlen / Aken (A76), alsmede Antwerpen / Brussel is op circa 6 autominuten gelegen.
Per OV: Op loopafstand zijn bushaltes gelegen met directe verbindingen richting Station Sittard.
Luchthaven: Vliegveld Maastricht-Aken Airport is binnen circa 15 autominuten te bereiken.

DUURZAAMHEID :
Het pand Bergerweg 170 is in 2014 geheel verduurzaamd en gasloos gemaakt. Hiermee is een energiebesparing gerealiseerd van meer dan 50%.

De klimaatbeheersing bestaat uit luchtwarmtepompen van het merk Daikin in diverse uitvoeringen waarbij erg gelet is op comfort. De temperatuur is per ruimte apart te regelen en er kan zowel gekoeld als verwarmd mee worden. Verder is de apparatuur van Daikin bekend om zijn fluisterstille werking.
De ventilatie is tevens van het merk Daikin en is een systeem met warmteterugwinning waardoor de opgewekte temperatuur niet verloren gaat door het ventileren.

Verlichting; Deze is geheel uitgevoerd in LED verlichting. Dat biedt diverse voordelen zoals veel besparing in energieverbruik, langere levensduur en geen hinderlijke trillingen van het licht.

OBJECT :
Kantoorruimtes van verschillende metrages beschikbaar.

BESCHIKBAARHEID:
Begane grond:

Voormalig restaurant: Keukenfaciliteit kan behouden blijven incl. apparatuur. Kan ook allemaal weggehaald worden in overleg met verhuurder.
Oppervlakte: ca. 250 m² (mogelijkheid bestaat dit uit te breiden naar in totaal ca. 500 m². Vraag naar de mogelijkheden!).
Huurprijs per maand: € 2.500,- excl. BTW

Verdieping:

Kantoor 1.04 + 1.05
Oppervlakte: ca. 60 m²
Huurprijs per maand: € 550,- excl. BTW

Kantoor 1.09
Oppervlakte: ca. 35 m²
Huurprijs per maand: € 350,- excl. BTW

Kantoor 1.12 + 1.17
Oppervlakte: ca. 202 m²
Huurprijs per maand: € 1.792,- excl. BTW

Kantoor 1.18
Oppervlakte: ca. 60 m²
Huurprijs per maand: € 600,- excl. BTW

PARKEREN :
De mogelijkheid bestaat om op het achtergelegen parkeerterrein een parkeerplaats te huren voor € 450,00 p.pl.p.j. excl. BTW.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Bergerweg Zuid”, vastgesteld op 11-04-2013, bestemd als “Bedrijventerrein”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU :
- Personen- en goederenlift;
- meterkast voorzien van elektra-, gas-, watermeter, krachtstroominstallatie, riolering en telecommunicatie;
- systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, kabelgoten met databekabeling, topkoeling in het gehele object en airco op de verdieping;
- diverse pantry’s en toiletgroepen;
- brandslanghaspels;
- inbraakbeveiliging.

HUURGEGEVENS :
Huurtermijn: Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

Huurbetaling: Per maand vooruit

Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

SERVICEKOSTEN :
Servicekosten van de algemene ruimtes worden verdeeld over de huurders na rato van gehuurde oppervlaktes. Onder algemeen ruimtes wordt verstaan; verkeersruimte, sanitaire groepen, spreekkamers en rokersruimte.

De verdeling van de servicekosten;
- secundaire ruimtes worden voor 33% doorbelast;
- kantoorruimtes worden voor 100% doorbelast.

Leveringen en diensten
- kosten Electra en water,
- kosten onderhoud gebouwgebonden installaties,
- kosten kleine reparaties,
- dagelijks poetsen van algemene ruimtes en toiletten,
- wekelijks poetsen van eigen kantoorruimte,
- glasbewassing inpandig,
- glasbewassing gevels,
- bijdrage WOZ huurdersdeel,
- receptiefunctie.

Internet / Wifi
Het pand is aangesloten op een glasvezelnetwerk. Deze aansluiting wordt gedeeld waarbij verhuurder iedereen op maat de hoeveelheid en snelheid kan aanbieden naar wat de wensen zijn. Deze kosten zijn niet in de servicekosten opgenomen maar wordt na rato van verbruik doorberekend.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien
als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan