Resultaten laden ...

Bergweidedijk 2

30 - 85 m2 kantoorruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs € 495 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrieterrein
Bedrijventerrein BERGWEIDE

Op deze TOP-LOCATIE direct bij binnenkomst van Deventer en op steenworp afstand van de op- en afrit van de snelweg A1, zijn nog enkele prachtige én praktische kantoorruimte met parkeerplaatsen beschikbaar.
Direct bij het object is ook een bushalte gelegen t.b.v. meerdere buslijnen die voor een korte reistijd zorgen van en naar het centraal Intercity NS station van Deventer.

BESCHIKBAAR VOOR VERHUUR
Op de verdieping - die zowel met de trap als met de lift bereikbaar is - zijn nog 2 ruimten beschikbaar voor de verhuur:
(zie ook bijgevoegde plattegrond)
- ruimte B : ca. 30 m² effectieve ruimte.
- ruimte D : ca. 50 m² effectieve ruimte ( geschikt voor maximaal 5 werkplekken)

Elke huurder kan gebruik maken van de centrale entree, de hal met trappartij en lift, toiletten en pantry.
Op de begane grond is een ontvangsthoek waar u met uw klant kort overleg kunt hebben. Uiteraard zijn koffie en thee binnen handbereik.

VOORZIENINGEN:
representatieve entree, grote verkoopruimte/showroom, kantoren v.v. systeemplafond met verlichting, grote open trap en tevens lift naar showroom/kantoren op de verdieping; verwarming, airco;
De ruimten B en D zijn turnkey en kunnen direct in gebruik worden genomen. We kunnen zelfs het meubilair voor u verzorgen.
Op de begane grond is nog een grotere ruimte te huur, maar deze moet - in overleg met de huurder - nog verder klaar gemaakt worden.

HUURPRIJS:
De huurprijs voor ruimte B bedraagt € 495,-- per maand te vermeerderen met BTW, waarvan ± € 100,-- per maand als energiecomponent.
De huurprijs voor ruimte D bedraagt € 895,-- per maand te vermeerderen met BTW, waarvan ± € 165,-- per maand als energiecomponent.

Dit zijn in feite in principe ALL-IN huurprijzen, dus inclusief energie, schoonmaak algemene ruimten, internet, parkeren, tuinonderhoud, glasbewassing en zelf het gebruik van de pantry met koffie en thee ! De huurprijs per maand bevat een energiecomponent die is gebaseerd op de huidige energieprijzen. Deze component wordt in de huurovereenkomst afzonderlijk benoemd net als de dan geldende energieprijzen waarop de component is gebaseerd. Wanneer er een stijging van de energieprijs(zen) meer dan 10 % bedraagt, wordt deze maandelijkse energiecomponent aangepast.
Indien gewenst kan ook gebruik worden gemaakt van het aanwezige print-/kopieersysteem.
Kortom: als huurder wordt u goed verzorgd én ontzorgd ! De huidige 13 huurders die u voorgingen kunnen dat bevestigen !

HUURTERMIJN
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

AANVAARDING
In overleg.

BANKGARANTIE
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
Model Raad Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen.

DISCLAIMER:
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan