Resultaten laden ...

Bergweidedijk 2

3.672 m2 kantoorruimte te koop in Deventer

Kenmerken

Prijs € 2.250.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrieterrein
Bedrijventerrein BERGWEIDE

********BELEGGING*********

Dit grotendeels verhuurde bedrijfspand - bestaande uit een showroom/kantoor en magazijn - bevindt zich op een uitstekend bereikbare TOPLOCATIE op het kantorenpark "Hanzepark" (Kloosterlanden), nagenoeg direct gelegen aan de rijksweg A1 en de Zutphenseweg. De pand ligt direct op het eerste kruispunt bij binnenkomst van Deventer vanaf de A1 en beschikt over een eigen afsluitbaar buitenterrein. De verbinding met openbaar vervoer naar het centraal station is uitstekend: diverse buslijnen op korte loopafstand.

OPPERVLAKTEN

Begane grond
• Entree en algemene ruimte v.v. lift ± 517 m²
• Verkoopruimte/ kantoor/ showroom ± 995 m²
• Magazijn / opslagruimte v.v. toiletten ± 702 m²
• Garage: ± 40 m²

Verdieping
• Algemene ruimte ± 348 m²
• Kantoren / vergaderruimten ± 760 m²
• Opslagruimte / entresol ± 350 m²
• Kantine/kantoor + toiletten ± 108 m²

Deze metrages zijn het resultaat van eigen inmeting op basis van schaaltekeningen en geven de globale oppervlakte aan.

VOORZIENINGEN:
Kantoor: representatieve entree met gemeenschappelijke koffiebar en spreek-/ontvangstruimte, gemeenschappelijke keuken v.v. apparatuur, toiletgroep, grote verkoopruimte annex showroom, kantoren v.v. systeemplafond met verlichting, grote open trap en tevens lift naar vergaderruimte, showroom en kantoren op de verdieping eveneens voorzien van systeem plafonds met verlichting. Het gebouw wordt verwarmd d.m.v. luchtwarmtepompen en is tevens voor zien van airconditioning en LED-verlichting.

Bedrijfshal: monoliet afgewerkte betonvloer, geïsoleerde gevels met kunststof ramen en kozijnen v.v. isolerende beglazing, overheaddeur, verlichting, airco, systeemplafonds in de kantoorruimten, toiletgroep, pantry, goederenlift, garage/ fietsenstalling.

PARKEREN:
Op eigen terrein mogelijk. Daar is ook een laadpaal aanwezig.

HUURINFORMATIE
Het object is een multi-tenant gebouw met in totaal ca. 14 huurders die tezamen een (all-in) huurstroom genereren van ca. € 295.000 per jaar.
De jaarlijkse kosten van energie en overige door verhuurder geleverde diensten bedragen ca. € 135.000 per jaar (2022), waardoor de netto huurstroom ca. € 160.000,- bedraagt. De leegstand heeft nog een huurpotentie van ca. € 6.000,-- per jaar.

OPTIMALISATIE
Het object wordt momenteel nog niet optimaal gebruikt. Er is een optimaliseringsplan waarbij geïnvesteerd dient te worden in enkele glaswanden en PE-panelen, waardoor een extra huurstroom van ca. € 30.000,-- per jaar gegenereerd wordt.
Door de PE panelen zullen de kosten van elektriciteit naar schatting met ca. 50 % gereduceerd worden.
Bij een investering van ca. € 200.000,-- in m.n. glaswanden en PE-panelen levert dat bij een 20 jarige annuïteit tegen een rente van 5 % een jaarlast op van € 15.828,- terwijl de netto huurstroom ca. € 190.000,-- per jaar wordt. Bij onderstaande vraagprijs ( incl. kosten koper) levert dit een netto rendement op van ca 7,5 %.
Wij willen u hierover graag nader informeren.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord
Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 2.
De locatie maakt onderdeel uit van de "Stadsentree", waardoor een verbreding van de gebruiksmogelijkheden en functies mogelijk is.

ENERGIELABEL
Het object heeft energielabel A.

VRAAGPRIJS:
€ 2.250.000,- K.K.

OPLEVERING
Het object wordt in verhuurde staat opgeleverd. De huuropbrengst (zonder voorschotten servicekosten) bedraagt ca.
€ 160.000,-- per jaar. Momenteel zijn er een 14-tal huurders en er zijn nog wat kleinere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan