Resultaten laden ...

Blaak 520

26 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Stadsdriehoek

In het gebouw De Coopvaert in het centrum van Rotterdam aan de Blaak bieden wij een professionele kantoorruimte aan. Op deze locatie bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar alle voordelen van een eigen kantoorruimte, zonder de lasten die erbij komen kijken. De lasten nemen wij van u over!

Wij hebben momenteel nog één laatste full-service kantoorruimte beschikbaar in het gebouw ‘De Coopvaert’ op de Blaak op de 6e verdieping:
- 26.5m² hoekkantoor (2 - 4 werkplekken) – € 1.050,- per maand all-in

Een stukje geschiedenis
De Coopvaert is een moderne toren van 103 meter hoog welke gevestigd ligt aan het Plein 1940, welk plein is vernoemd naar het beginjaar van de Tweede Wereldoorlog, toen het bombardement op Rotterdam een groot deel van stad in as legde. Centraal op het plein staat sinds 1953 het herinneringsbeeld De Verwoeste Stad gemaakt door de Franse beeldend kunstenaar Ossip Zadkine. Hierop, alsmede op de omliggende wateren, heeft u een prachtig uitzicht vanaf ons pand!

Locatie
Op de 1e tot en met de 6e verdieping van het gebouw De Coopvaert zijn kantoor appartementen gerealiseerd. Het gebouw is gelegen naast de Kamer van Koophandel en het Maritiem Museum. De begane grond van het gebouw is reeds in 2021 gerenoveerd.

Het kantoor is met de auto, het openbaar vervoer, lopend, op de fiets en/of op de scooter perfect te bereiken. Het gebouw bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand van metrostation Beurs en metro- en treinstation Blaak.

Tevens zijn alle soorten winkels op loopafstand. Van een broodje halen, bestellen of ergens lunchen tot de apotheek en de supermarkt; alles ligt in de buurt van dit kantoor!

Wij bieden u hier een kantoor aan waar u uw werk in alle rust en focus kunt uitvoeren, op een prachtige locatie in een representatief kantoor waar u met een gerust hart uw cliënten kunt ontvangen.

Praktische informatie en faciliteiten
De kantoorruimte is gemeubileerd en inclusief alle benodigde voorzieningen; u kunt hier direct aan de slag!
U heeft 24/7 toegang tot uw kantoor, de vergaderruimte en de algemene ruimtes. Er is tevens wekelijkse schoonmaak bij inbegrepen.
Het kantoor wordt plug-en-play opgeleverd. De contracten zijn op basis van 6 maanden huur mogelijk met 2 maanden opzegtermijn.

Onder andere inbegrepen:
• De maandhuur
• Alle servicekosten en heffingen
• Gas, water, licht & internet
• Kantoorinrichting en meubilair
• Wekelijkse schoonmaak
• Koffie en thee, servies
• Printbenodigdheden
• Gebruik van de algemene vergaderruimte
• Fietsparkeergarage beschikbaar in het gebouw

Parkeerplaatsen zijn te huur in de parkeergarage van het gebouw voor € 1.800,- per plaats per jaar, exclusief btw.

Het object heeft een voorlopig energielabel A.

Alle prijzen zijn inclusief servicekosten, excl. 21% btw.