Resultaten laden ...

Boogschutterstraat 40

2.592 m2 kantoorruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs € 95 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord
Bedrijventerrein Apeldoorn Noord
Bouwjaar 2002

Object/ligging
In een tijd waarin het onderscheid tussen werk en privé steeds minder duidelijk wordt, is er behoefte aan een ander soort werkomgeving. Een omgeving waarin niet alleen ruimte is voor werk, maar ook voor ontspanning en ontmoeten. Verzamelgebouw 'De Noorderpassage' is zo’n plek. Het is een multi-tenant gebouw met voorzieningen en uitstraling van deze tijd!
 
Oppervlakte en gebruik
De totale oppervlakte bedraagt circa 6.302 m² (VVO) welke als volgt is verdeeld:
 
Begane grond                           entree               72 m²              
Begane grond kantoorruimte     voorzijde          896 m²              verhuurd aan TCPM
1e verdieping kantoorruimte      voorzijde          855 m²              beschikbaar 
2e verdieping kantoorruimte      voorzijde          639 m²              beschikbaar 
Subtotaal                                                     2.462 m²         
                                                                                              
Begane grond bedrijfsruimte achterzijde 1.276 m² verhuurd aan Scheeres BV (beschikbaar in overleg)
1e verdieping bedrijfsruimte achterzijde 1.316 m² verhuurd aan Scheeres BV (beschikbaar in overleg)
2e verdieping kantoorruimte achterzijde 1.248 m² verhuurd aan Scheeres BV (beschikbaar in overleg)
Subtotaal 3.840 m²
 
Totaal:                                                             6.302 m² (excl. gang 1e en 2e verdieping à ca. 32 m² per verdieping.)  
 
Beschikbaar / te huur
Voor de verhuur is circa 1.494 m² kantoorruimte beschikbaar. Het betreft kantoorruimte welke is gelegen op de 1e en 2e verdieping van het complex aan de voorzijde.

Verdieping    Metrage (in m²)    
1e verdieping    Ca. 855     
2e verdieping    Ca. 639    
 
De kantoorruimte op de 1e verdieping kan eventueel nog worden opgedeeld in 2 units van ca. 425 m². De ruimtes kunnen naar wens worden opgeleverd, dat kan zijn in de huidige staat of turnkey. De kantoorruimte op de 2e verdieping beschikt over een balkon/terras.

In verder overleg is beschikbaar circa 2.592 m² bedrijfsruimte verdeeld over circa 1.276 m² begane grond en circa 1.316 m² eerste verdieping en circa 1.248 m² kantoorruimte op de tweede verdieping.
 
Verkoop
Koop van het gehele object behoort ook tot de mogelijkheden. Daarbij geldt dat naast de beschikbare kantoorruimte ook de bedrijfsruimte op de begane grond en eerste verdieping alsmede de kantoorruimte op de tweede verdieping, welke thans is verhuurd aan Scheeres B.V. leeg zal worden opgeleverd.  Graag gaan wij met u in overleg over de mogelijkheden.  Bel ons kantoor voor de uitgangspunten.
 
Bereikbaarheid
Het gebouw is gelegen op een prominente locatie op bedrijvenpark Apeldoorn-Noord en is een uitstekende zicht locatie aan één van de toegangswegen van Apeldoorn.
 
Het gebouw is met eigen vervoer vanaf de autosnelweg A50 uitstekend te bereiken. Binnen enkele autominuten is de locatie van afslag 25 (Apeldoorn-Noord) van de A50 gesitueerd. Op korte afstand bevindt zich een bushalte van het gebouw. De buslijnen 201 en 203 geven in circa 12 minuten een directe verbinding met Apeldoorn Centraal.
 
Parkeergelegenheid
Aan de achterzijde van het gebouw op eigen terrein zijn circa 135 parkeerplaatsen gesitueerd. Er zijn circa 76 parkeerplaatsen beschikbaar. Enkele parkeerplaatsen zijn voorzien van laadpaal voor elektrische auto's. De huurprijs voor de parkeerplaats is € 300,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw.
 
Voorzieningen/Opleveringsniveau
- de verdiepingen worden vrij indeelbaar opgeleverd voorzien van een systeemplafond;
- er is, om de 180 cm, een zogenaamd "bandraster" aanwezig waaronder systeemwanden geplaatst kunnen worden (deze wanden zijn niet in de huurprijs begrepen);
 
Verder wordt het gehuurde opgeleverd voorzien van:
- verlichtingsarmaturen;
- aluminium raamkozijnen met isolatieglas;
- verwarming middels radiatoren;
- ventilatie middels een mechanisch ventilatiesysteem met topkoeling;
- zonwering 1e verdieping middels vaste gevellamellen. De overige gevels zijn (waar nodig) voorzien van hand bedienbare, verticale buitenscreens;
- lift;
- op elke verdieping is er een aansluitmogelijkheid voor een pantry;
- kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping van het voorste gebouw tevens zijn voorzien van zogenaamde fan coil units.
- tweede verdieping van het voorste gebouw is voorzien van balkon/terras aan de voorzijde.
 
Huurprijzen

Kantoorruimte:
De huurprijzen zijn afhankelijk van het gewenste afweringsniveau. Voor de basisafwerking bedraagt de huurprijs € 95,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw. Een turnkey oplevering is mogelijk vanaf € 120,- per m² per jaar.

Bedrijfsruimte:
Begane grond € 50,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw en de verdieping € 30,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Servicekosten
Kantoorruimte € 50,- per m² v.v.o. per jaar, excl. individueel elektra verbruik a € 15,- per m² en te vermeerderen met btw en bedrijfsruimte € 22,50 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met btw als verrekenbaar voorschot ten behoeve van gas/water/elektraverbruik, onderhoud, huisvuil (afvoer/container etc.) en beheer- en administratiekosten. U kunt de lijst met de levering van zaken en diensten opvragen bij ons kantoor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan