Resultaten laden ...

Boreelplein 0 ong

182 - 2.115 m2 kantoorruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs € 100 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Singel

TE HUUR | Hoogwaardige kantoorruimte in het monumentale centrum van Deventer!

Algemeen
In het centrum van Deventer gelegen het historische en iconische complex ''De Boreelkazerne''. Het prominente stijlvolle gebouw is in 1847 gebouwd met als functie cavaleriekazerne en is in 2009 t/m 2011 volledig gerenoveerd. Tegenwoordig biedt het complex een hoogwaardige en luxe werkomgeving. De combinatie van horeca faciliteiten, winkels en kantoorruimten maakt dat er een prettige dynamiek in de omgeving en in het complex ontstaat.

Locatie
''De Boreelkazerne'' is gelegen in het centrum van Deventer en is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, op loopafstand van NS-station en het openbaar vervoer.

Oppervlaktes en huurprijs
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het complex bedraagt ca. 10.000 m². Voor de verhuur is momenteel ca. 2.115 m² beschikbaar, in units vanaf ca. 182 m².

Begane grond:
K 0.3: ca. 488 m² € 180,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Eerste verdieping:
K 1.4: ca. 460 m² € 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Tweede verdieping:
K 2.4: ca. 218 m² € 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Derde verdieping:
K 3.3: ca. 604 m² € 100,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.
K 3.4: ca. 423 m² € 100,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten
Een verrekenbaar voorschot van € 39,50 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Een overzicht van levering en diensten is op aanvraag beschikbaar.

Voorzieningen
De kantoorruimte op de tweede en derde verdieping van ''De Boreelkazerne'' zijn compleet uitgerust met een voorzieningenniveau passend bij de uitstraling van het pand. Zo beschikt het complex onder meer over:
- Stijlvolle (parket)vloeren in het trappenhuis en de gemeenschappelijke entreehallen;
- Historische bouwkundige details (originele raampartijen, zichtbare houten spanten onder het dakbeschot op de bovenste verdieping);
- Twee liften;
- Moderne klimaatinstallaties;
- Kabelgoten voor data- en telefoniebekabeling.

Opleveringsniveau
Het object kan zowel casco (+) als turn-key worden opgeleverd door verhuurder. Uitvoering in nader overleg tussen partijen. Aanvullende technische informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

Parkeren
Er is een ruim opgezette ondergrondse Q-Park parkeergarage bij het gebouw beschikbaar. De kosten voor een abonnement bedragen ca. € 1.000,- per parkeerplaats per jaar excl. BTW.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan ‘Binnenstad’. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
Nader overeen te komen, voorkeur 5 + 5 jaar

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
In overleg, per direct.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Telefoon: 0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Lees meer op onze website:
http://www.rebogroep.nl