Resultaten laden ...

Bossekamp 6

1.116 m2 kantoorruimte te huur in Zaltbommel

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Kerkwijk en Bruchem
Bedrijventerrein De Wildeman I

Bossekamp 6 te Zaltbommel | Riant kantoor gelegen op uitstekend bereikbare locatie op het bedrijventerrein van Zaltbommel.

ALGEMEEN
Dit multifunctionele kantoor is gelegen op bedrijventerrein De Wildeman, vlak onder het hart van Nederland en net buiten het centrum van de historische stad Zaltbommel. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door de drie centrale pijlers: duurzaamheid, veiligheid en bereikbaarheid.

Het kantoor is zeer compleet uitgerust en beschikt o.a. over systeemplafonds met inbouwarmaturen, kabelgoten, gladde wanden en afgewerkte vloeren. De kantoorkamers zijn op alle kantoorlagen ruim opgezet, waardoor het riante vloeroppervlak van ca. 1.116 m2 uitstekend tot zijn recht komt. Het gehele kantoor wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming en tevens zijn de ruimtes afzonderlijk voorzien van airconditioning. Direct voor de deur beschikt het object over ruim voldoende parkeergelegenheid.

STERKE PUNTEN
- Riante oppervlakte van ca. 1.116 m2
- Functionele indeling
- Parkeren voor de deur
- Nette afwerking
- Per direct beschikbaar

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt standaard opgeleverd, inclusief o.a.

Kantoor:
- Gas-, elektra- en watervoorzieningen
- Representatieve entree met ontvangsthal
- Trappenhuis
- Sanitaire voorzieningen
- Complete kantine met inbouwapparatuur
- Trappenhuis met personenlift
- Vloerverwarming
- Airconditioning
- Systeemplafonds met inbouwarmaturen
- Betonnen vloeren, deels afgewerkt d.m.v. pvc en tapijtvloeren
- Kabelgoten
- Brandmeldvoorzieningen
- Brandblusmiddelen

Terrein:
- Buitenverlichting
- Parkeerplaatsen voor de deur
- Terreinomheinig
- Afsluitbaar d.m.v. elektrische schuifpoort
- Terreinverharding d.m.v. betonklinkers
- Voorzien van camerabewaking

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Zaltbommel, De Wildeman", ter plaatse is de Enkelbestemming Bedrijventerrein - 1 van kracht. Bij vragen over de bestemming en/of de gebruiksmogelijkheden, neem dan contact op met ons kantoor.

ZALTBOMMEL - LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Zaltbommel, gelegen in de Bommelerwaard in de provincie Gelderland, is een veelzijdige gemeente met tal van mogelijkheden. De gemeente beschikt over een uitgebreid aanbod aan winkels, horecagelegenheden en bedrijventerreinen en biedt uitstekende kansen voor ondernemers in nagenoeg elke sector. In Zaltbommel kunt u qua vestigingslocatie verschillende kanten op, want de gemeente beschikt over 9 bedrijventerreinen.

De gemeente Zaltbommel is gesitueerd in het zuidwesten van Gelderland en grenst aan rivier de Waal. Zaltbommel beschikt over de Rijksweg A-2, welke vanuit vrijwel elke locatie in de gemeente gemakkelijk te bereiken is. In het noorden van Zaltbommel prijkt de indrukwekkende Martinus Nijhoffbrug als een essentiële schakel in de infrastructuur. Met zijn 2x3 rijstroken biedt deze brug niet alleen vlotte doorgang voor het lokale verkeer, maar vergemakkelijkt ook het oversteken van de brede rivier de Waal.

ENERGIELABEL
Energielabel A - geldig tot 03-10-2023

HUURPRIJS
€ op aanvraag

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

KADASTER
Gemeente Zaltbommel - Sectie K - Perceelnummer 1937 (deelperceel)

HUURTERMIJN
In overleg

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Huurder dient voor ingangsdatum een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van de betalingsverplichting van 3 maanden.

HUUROVEREENKOMST
Volgens ROZ-model, meest recente versie

HUURPRIJSAANPASSING
Wijziging van de huurprijs vindt jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI – Alle huishoudens 2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS)

OMZETBELASTING
Het betreft een met BTW-belaste verhuur. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting geleverde prestaties.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Niet van toepassing

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan