Resultaten laden ...

Boterberg 9

300 - 714 m2 kantoorruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs € 59.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrieterrein Vossenberg I
Bedrijventerrein VOSSENBERG

IN 2022 GEHEEL VERNIEUWDE KANTOORRUIMTE/SHOWROOM MET OPSLAGRUIMTE.

Volledig of per verdieping te huur.

ALGEMEEN
Het pand is gelegen op industrieterrein Vossenberg in Tilburg. Bedrijventerrein Vossenberg is het bedrijventerrein van de grote getallen. Het is het grootste industrieterrein van Tilburg met meer dan 200 bedrijven in allerlei bedrijfstakken (productie, detailhandel, logistiek en andere dienstverleners). Naast lokaal actieve bedrijven staat Vossenberg ook voor veel grote nationale en internationale bedrijven. Dankzij de noord-oost tangent hebben ook veel grote logistieke dienstverleners en productiebedrijven Vossenberg ontdekt. De kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van een groot bedrijfscomplex maar is volledig zelfstandig bereikbaar en voorzien van een eigen ruime parkeerplaats van ca. 18 plaatsen.

LOCATIE
De kantoorruimte met de bedrijfsruimte is gelegen aan de Boterberg op het bedrijventerrein Vossenberg te Tilburg. De bereikbaarheid vanuit Tilburg en met name de Reeshof is uitstekend. Het object is per auto goed bereikbaar, ook bevindt er zich een bushalte op enkele minuten lopen. Het terrein beschikt over een ruim en afsluitbaar parkeerterrein en een overdekte fietsenstalling.

OBJECT
In 2022 volledig vernieuwde kantoorruimte met opslagruimte, verdeeld over twee bouwlagen. Het object beschikt over een pantry op beide verdiepingen, toiletten, pvc vloer, systeemplafond en een bedrijfsruimte met vide voorzien van een hoge overheaddeur. Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoor en archiefruimte. Op de begane grond bevindt zich een ontvangstruimte met dubbele toiletgroep, een kantoorruimte en grote kantoortuin/showroom. Door de grote ruimtes op de begane grond en eerste verdieping is er gemakkelijk een eigen indeling te realiseren welke passend is voor uw bedrijf.

OPPERVLAKTE
Begane grond circa 330 m² kantoorruimte
Eerste verdieping circa 300 m² kantoorruimte

Begane grond circa 54 m² bedrijfsruimte
Eerste verdieping circa 30 m² opslagruimte

Totaal circa 714 m²

VOORZIENINGEN:
- gescheiden toiletgroep;
- twee pantry's;
- inbouw apparatuur;
- systeemplafonds;
- patchkasten;
- LED-verlichting;
- scheidingswanden;
- pvc-vloer.

OPLEVERDATUM
Direct beschikbaar.

PARKEREN
Parkeren is ruim voorhanden op eigen terrein. Het terrein is afsluitbaar.

HUURPRIJS
€ 59.000,00 per jaar exclusief BTW

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks 'alle huishoudens' samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.