Resultaten laden ...

Boterdiep 50

400 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Oud-IJsselmonde
Bedrijventerrein Stadionweg e.o.

BETREFT
Ca. 400 m2 kantoorruimte gelegen aan het Boterdiep 46-50 te Rotterdam.
Het betreft een representatieve kantoorunit op de 2e verdieping met een fantastisch uitzicht over de Nieuwe Maas vlakbij voetbalstadion De Kuip.

LIGGING
De kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein direct naast voetbalstadion "De Kuip". Andere bedrijven op dit kleinschalige industrieterrein : Bouwcentrum De Boo, Jumbo Golfwereld, Topshelf Megastores en Vervat Kampeerartikelen. In de directe omgeving bevindt zich ook de Megabioscoop van Pathé. Vanaf de 2e verdieping heeft u tevens prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas en het Eiland van Brienenoord.

BEREIKBAARHEID
De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar met de auto vanaf de A16 Brienenoord Brug. De bereikbaarheid uit zuidelijke richting via het centrum is eveneens zeer goed.
Ook is het Boterdiep prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

OPPERVLAKTE
Ca. 400 m2 gelegen op de 2e verdieping.

HUURPRIJS
€ 4.500,00 per maand exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

PARKEREN
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.