Resultaten laden ...

Brediusweg 25

802 m2 kantoorruimte te koop in Bussum

Kenmerken

Prijs € 2.500.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hooftlaan

Het pand aan de Brediusweg 25 in Bussum is een markant gebouw met een eigentijdse uitstraling dat zich op slechts enkele minuten afstand van het centrum bevindt. De locatie is perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte met voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid via de A1.

PARKEREN
Het pand beschikt over maar liefst 16 parkeerplaatsen op eigen terrein, wat zeer uniek is voor deze omgeving. Het parkeerterrein bevindt zich aan de zij- en achterkant van het pand en er is een overdekte fietsenstalling aan de achterzijde.

INDELING
Eenmaal binnen in het pand word je verwelkomd door een prachtige brede trappartij in de centrale hal. Deze hal biedt toegang tot maar liefst 11 kantoorruimtes van verschillende groottes, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor dienstverlenende bedrijven. De begane grond is onlangs gemoderniseerd, waardoor diverse kamers zijn voorzien van een mooie visgraat-pvc vloer en kabelgoten. Daarnaast hebben sommige kamers grote ramen waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt.

Vanaf het parkeerterrein kan het kantoorpand ook betreden worden via een zij-ingang.

Op de begane grond bevindt zich verder nog een pantry met vaatwasser, koelkast en spoelbak, evenals een toiletgroep. Daarnaast is er nog een kleine kelder vanuit de centrale hal te bereiken en aan achterzijde van het pand ter hoogte van de zij-ingang leidt een trap naar een groot souterrain waar zich onder andere een grote kantine, keuken, opslag-, schoonmaak- en serverruimte bevinden.

Op de eerste verdieping bevinden zich 9 kantoorruimtes, alsmede een pantry, toiletgroep en groot dakterras aan achterzijde van het pand. Het dakterras biedt de mogelijkheid om buiten te genieten van de zon in de pauze.

Op de tweede verdieping zijn er nog eens 5 kantoorruimtes en een stookruimte beschikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
Het pand is gebouwd in 1911 en is altijd goed onderhouden waardoor het zowel binnen als buiten in goede staat verkeert. Het heeft karakteristieke stijlkenmerken zoals glas in loodramen, houten lambrisering, mooi gestucte plafondafwerking. Het pand is voorzien van dubbele beglazing en voorzetramen. Ook is er airconditioning aanwezig wat voor extra comfort zorgt tijdens warme dagen.

De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het pand bedraagt ongeveer 802 m² wat ruimschoots genoeg is voor meerdere bedrijven die hier hun intrek willen nemen. De uitstraling van het pand is verzorgd met een mooie voortuin die bijdraagt aan het imago van uw bedrijf.

Kortom, Brediusweg 25 in Bussum is een uitzonderlijk mooi pand met veel mogelijkheden voor diverse soorten bedrijven. De locatie, de parkeergelegenheid en de goed onderhouden uitstraling maken dit pand een aantrekkelijke optie voor uw bedrijf.

KADASTRALE INFORMATIE
Gemeente: Bussum
Sectie: B
Nummers: 5130 en 1985
Grootte resp.: 1.359 m² en 105 m²

Voorbehoud gunning.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan