Resultaten laden ...

Breinder 26

165 m2 kantoorruimte te huur in Schinnen

Kenmerken

Perceeloppervlakte 2155 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Nagelbeek-Hegge
Bedrijventerrein De Breinder

OBJECT
ZICHTLOCATIE AAN DE A76 - Ca. 165 m² moderne en instapklare kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping. Het statige pand is goed zichtbaar vanaf de snelweg.

LOCATIE
Bedrijventerrein 'De Breinder' is een kleinschalig terrein gelegen in het zuiden van Schinnen. Het is een gemengd terrein met een vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende bedrijfssegmenten van autodealers, groothandel in printers tot webshops gespecialiseerd in wijn.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in nabijheid van de nieuwe rotonde met een op- en afrit van de A76 (Antwerpen-Aken) waardoor zowel de A2 (Amsterdam-Luik) als ook Duitsland eenvoudig te bereiken zijn. Verder is het NS-treinstation van Schinnen te voet binnen enkele minuten te bereiken.

KANTOORRUIMTE
Het pand beschikt over een gezamenlijke entree waar de meterkasten gevestigd zijn (eigen meters). In de hal bevindt zich de trap naar de beschikbare kantoorverdieping. De kantoorruimte heeft een representatieve uitstraling en is ingedeeld in 3 kantoorruimtes/spreekkamers en 1 kantoortuin. De ruimte is v.v. eigen sanitaire voorziening, airco (per ruimte instelbaar), databekabeling en lamellen. In de kantoorruimte is een intercomsysteem waarmee de deur kan worden bediend.

PARKEERPLAATS
Het pand is geheel omheind, beklinkerd en beveiligd. Op het terrein zijn 2 parkeerplaatsen inbegrepen en is het mogelijk om er meerdere bij te huren (€ 360,- per plaats per jaar excl. btw). De automatische schuifpoort is digitaal te bedienen.

ENERGIELABEL
A++ geldig tot 14 december 2031

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.