Resultaten laden ...

Brink 64 a

180 m2 kantoorruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs € 2.150 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum

Een unieke locatie om te werken met "voor de deur " het gezelligste plein van Deventer, de Brink! Het betreft de begane grond en de prachtige gemetselde en overwelfde kelder van dit Rijks monumentale pand. Bijzondere ruimtes op een geweldige locatie voor een ondernemer die wil werken in een bruisende omgeving en bezoekers wil ontvangen in een onderscheidend pand met uitstraling. Op loopafstand van het station, de historische binnenstad, centrumvoorzieningen en parkeergarage gelegen. 

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte van de begane grond bedraagt ca. 90 m².
De kelder is ca. 90 m² groot, welke bijvoorbeeld te gebruiken is als creatieve ruimte voor workshops of als werkplaats.

VOORZIENINGEN
toiletgroepen, verwarming middels CV.

BIJZONDERHEDEN:
Rijksmonument

BESTEMMING
Het pand staat meerdere bestemmingen toe waaronder; ambachtelijke bedrijven, maatschappelijke invulling, cultuur en ontspanning of kantoor.
Ook zit er een horecabestemming op het pand, verhuurder geeft aan alleen een DAGhoreca invulling aan het pand te willen geven.

HUURPRIJS
€ 2.150,-- per maand te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

AANVAARDING
In overleg.

INDEXERING
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan