Resultaten laden ...

Bruistensingel 100

27 - 1.055 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 100 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Reit

Huur uw nieuwe kantoorruimte in 's-Hertogenbosch in één van de twee kantoorgebouwen van Soetelieve Business Center aan de Bruistensingel 100-298. In deze panden zijn nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. De verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 1.100m2, verdeeld over 4 verdiepingen. Kantoorruimtes zijn al full-service te huur vanaf 27m2. Binnen het kantoorgebouw huren diverse organisaties, variërend van bedrijven die actief zijn in de financiële dienstverlening, advocatenkantoren tot ICT bedrijven.

De kantoorgebouwen beschikken over meerdere faciliteiten. Zo bevindt zich op de begane grond een bemande receptie in beide gebouwen, daarnaast zijn er meerdere vergaderruimtes beschikbaar. Achter de gebouwen ligt een parkeerterrein dat plaats biedt aan 160 parkeerplaatsen. De kantoorruimtes worden opgeleverd in de staat casco plus, voorzien van verplaatsbare wanden, te openen ramen met zonwering aan de buitenkant, wandgoten ten behoeve van elektra, telefoon en databekabeling.

Locatie
Soetelieve Business Center ligt aan de Bruistensingel 100-298 te ’s-Hertogenbosch, direct na de afslag Rosmalen, afrit nummer 20, aan de snelweg A2 Maastricht-Amsterdam. Ook de A50 Nijmegen-Arnhem, de N65 Tilburg-Breda en de A59 Waalwijk-Rotterdam zijn op slechts enkele minuten snel te bereiken! Per openbaar vervoer is Soetelieve Business Center zéér gemakkelijk te bereiken. Op loopafstand zijn diverse bushaltes voor vervoer van en naar o.a. Station Centraal, Station Oost en het centrum van de stad.

Parkeren
Gratis parkeren op het gehele terrein.

Huurprijs
Kantoorruimte: € 100,- per m2 per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten
In overleg.

Beschikbaarheid
Per direct

Opleverniveau
Het object zal in casco plus staat worden opgeleverd onder meer voorzien van:
-Systeemplafonds voorzien van Led verlichting
-Vloerbedekking
-Verplaatsbare wanden
-Zonwering
-Luchtbehandelingssysteem
-Wandgoten ten behoeve van databekabeling

Huurtermijn
In overleg

Opzegtermijn
3 tot 12 maanden in overleg

Faciliteiten
-Liften
-Vergaderruimte/ coachruimte, gratis na reservering
-Receptieservice
-Gratis parkeergelegenheid

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgstelling (3 maanden huur incl. servicekosten excl. BTW)