Resultaten laden ...

Bruningweg 2a

450 - 2.700 m2 kantoorruimte te huur in Arnhem

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein
Bedrijventerrein Het Broek

Algemeen
Representatieve kantoor- opleidingsruimten beschikbaar in dit kantorencomplex gelegen op bedrijventerrein “Het Broek” nabij het centrum van Arnhem.

Het complex bestaat uit drie verdiepingen en een souterrain. De drie verdiepingen zijn opgedeeld in deels kantoren, deels grotere vergaderzalen annex opleidingslokalen, en bestaat verder uit nog nader, in overleg met huurder, in te delen ruimten.

Afhankelijk van de behoefte van de huurder kan de ruimte nader worden ingedeeld en afgesplitst. Het souterrain is ingericht als kantine annex lunchroom en kan door huurders als zodanig gebruikt worden.

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen aan een drukke doorgaande weg op het bedrijventerrein ’t Broek. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar, door de goede aansluiting op het Velperbroekcircuit, A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen) en de A50 (Den Bosch-Arnhem-Apeldoorn) alsmede diverse bus- en treinverbindingen.

Vloeroppervlak
2700 m² verdeeld over 3 verdiepingen.

Bestemming
Kantoordoeleinden. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Arnhem.

Parkeren
Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Voorts is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Nutsvoorzieningen
Indien er in units wordt verhuurd zullen er servicekosten in rekening worden gebracht, de hoogte van deze servicekosten zullen nader worden vastgesteld maar indicatief moet men rekening houden met € 25,-- per m²; per jaar, te vermeerderen met BTW.

Betalingen
Per maand vooruit te voldoen door middel van automatische overboeking.

Opleveringsniveau
- representatieve gemeenschappelijke entree met balie;
- gemeenschappelijke liftinstallatie en trappenhuis;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- vloerverwarming;
- gemeenschappelijke keuken en dubbele toiletgroep;
- kabelgoten met wandcontactdozen;
- alarminstallatie;
- gemeenschappelijke kantine op de begane grond.

Naast de vele algemene voorzieningen waar u als huurder gebruik van kunt maken bestaat er bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van extra opslagruimte in de aangrenzende bedrijfsruimte.

Optioneel

De mogelijkheid bestaat het huidige kantoormeubilair, zoals onder andere bureaus, stoelen en kasten, bij het gehuurde te betrekken zodat u geen onnodige investeringen hoeft te doen en direct kunt starten met ondernemen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens vijf jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
Minimaal 12 maanden voor het verstrijken van een huurtermijn.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model voor kantoorruimte zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurprijs
Vanaf € 95,-- per m²; per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan