Resultaten laden ...

Burgemeester van Reenensingel 101

396 m2 kantoorruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Huurprijs € 45.540 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Goudse Poort
Bedrijventerrein Goudse Poort

In dit representatieve kantoorgebouw is een volledig afgebouwd en turn-key vleugel van in totaal circa 396 m² beschikbaar voor verhuur. Het kantoorgebouw met de naam “Gouda Trade Centre” is bestemd voor multi-tenant verhuur. Er zijn diverse andere huurders in het pand gevestigd waaronder: Randstad, De Provincie Zuid-Holland, en Vereniging Eigen Huis Hypotheekadvies Gouda. Het kantoor is momenteel nagenoeg volledig verhuurd.

Dit vrijstaand kantoorgebouw beschikt onder andere over een geheel gerenoveerde entree, een bemande lunch- en loungeruimte met catering en een ruim parkeerterrein met fietsenstalling. Het pand is een plek waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten in een formele of informele sfeer.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Afslag A12/ A20 ( Den Haag - Utrecht/ Rotterdam ) ligt direct aan de Goudse Poort (circa 5 minuten vanaf dit kantoorgebouw). Parkeren is mogelijk op eigen terrein of op het parkterrein aan de overzijde van de weg (vrij parkeren).

Er rijden tevens diverse streekbussen door de Goudse Poort en er is een constante verbinding met het centraal station Gouda. De bushalte is direct gelegen voor de deur.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse kantoordoeleinden.

Oppervlakte:
De totale voor de verhuur beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 396 m² (unit 1.1 & 1.2) volledig gelegen op de eerste verdieping.

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau;
Het opleveringsniveau is onder andere voorzien van:
- representatieve entree voorzien van schuifdeur en tochtsluis;
- bemande lunch-/ horecaruimte;
- 2-tal personenliften;
- mechanische ventilatie;
- zomer-/ nachtventilatie;
- toegang deels middels toegangscontrole;
- ruime parkeerfaciliteiten inclusief fietsenstalling;
- eigen sanitaire voorzieningen;
- eigen pantry;
- systeemplafond inclusief verlichtingsarmaturen;
- kamerindeling middels glazen wanden;
- kabelgoten;
- te openen ramen.

Huurprijs:
€ 45.540,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Parkeren kan al vanaf € 500,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorschot servicekosten:
€ 40,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. In de servicekosten zit onder andere inbegrepen:
- voorschot gas, water en elektra;
- glasbewassing buitenzijde;
- schoonmaak onderhoud gemeenschappelijke ruimten;
- onderhoud klimaatinstallaties;
- onderhoud verlichting
- onderhoud liftinstallaties;
- onderhoud slagboominstallatie;
- onderhoud buitenterrein;
- liftkeuring personenlift;
- onderhoud hydrofoorinstallatie;
- onderhoud en periodieke controle van de brandmeldinstallatie;
- verzorging afvoer huisvuil, inclusief containerverhuur;
- onderhoud platte daken en afvoeren;
- onderhoud inrichting algemene ruimten;
- facilitaire zaken m.b.t. sanitaire voorzieningen in de algemene ruimte.

Energielabel:
Het pand beschikt over een energielabel A, waardoor het ruimschoots voldoet aan de gestelde eisen voor kantoorruimten in de toekomst.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2008), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan