Resultaten laden ...

Camerastraat 21

200 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 90 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Gooisekant
Bedrijventerrein GOOISEPOORT 1E&2E FASE

REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE OP TOPLOCATIE
Op kantorenpark Gooise Poort Almere langs de A6 gelegen zelfstandig kantorengebouw met eigentijdse luxe uitstraling van in totaal 800 m² en 17 parkeerplaatsen. Het maakt deel uit van de Millenium-kantoren die met loopbruggen onderling verbonden zijn en ontworpen door de bekende architect Jos Abbo.

Het pand beschikt over een terras met waterpartij. Het gebouw is volledig verwarmd en gekoeld met een warmtepomp.

LOCATIE
De Millenium kantoren zijn gelegen op het bedrijventerrein Gooisekant. Het kantoren/bedrijvenpark is prachtig gelegen aan de A6. Eind jaren ’90 is dit zeer representatieve terrein met een parkachtige inrichting en opvallende architectuur ontstaan. Het terrein voorziet in een keurig verzorgde en heldere infrastructuur waardoor bedrijven uitstekend te bereiken zijn. Het bedrijventerrein huisvest een ruime diversiteit van internationale en nationale gebruikers. Reeds gevestigde bedrijven zijn onder andere Arizona Chemical, Roche Nederland en Yarden. Op het terrein zijn daarnaast het Bastion Hotel en een kinderdagverblijf gelegen. Het Van der Valk Hotel Almere bevindt zich tevens op korte afstand.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend via de A6, welke aansluit op de A1 richting Amsterdam-Amersfoort-Utrecht. Via de A27 is er een snelle verbinding met Amersfoort-Utrecht. Per openbaar vervoer, over de vrije busbanen in de gemeente Almere, is het Centraal Station in circa 15 minuten bereikbaar.

Per OV:
Ook met het openbaar vervoer is het terrein uitstekend te bereiken. Vanaf de nabijgelegen bushalte Gooisekant West vertrekken er op frequente basis bussen naar Almere CS (reistijd ca. 11 minuten), vanaf waar Amsterdam Amstel (reistijd ca. 30 minuten) en Naarden/Bussum (reistijd ca. 20 minuten) bereikbaar zijn.

OPPERVLAKTE:
Voor de verhuur is momenteel circa 200 m² beschikbaar
Begane grond: VERHUURD
1e verdieping: ca. 200 m²
2e verdieping: VERHUURD
3e verdieping: VERHUURD

Van het object is geen NEN2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat inclusief o.a.:
• Lift;
• Daikin Hi-VRV luchtbehandelingssysteem met instelbare koeling en verwarming;
• Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• Zonwerend glas;
• Kabelgoten v.v. wandcontactdozen;
• Scheidingswanden;
• Toiletten per verdieping;
• Pantryvoorziening per verdieping;
• Brandmeldinstallatie;
• Intercominstallatie met videofoon;
• Containerberging/fietsenstalling;
• Slagboominstallatie.
Eventueel aanwezige airco-units en/of databekabeling wordt eenmalig om niet ter beschikking gesteld aan huurder. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de werking van de genoemde voorzieningen. Eventuele vervanging, reparatie en/of onderhoud komen voor rekening van huurder.

ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT
Energielabel A.

PARKEERGELEGENHEID
Aantal parkeerplaatsen bij object: 17.

HUURPRIJS
• Kantoorruimte: € 90,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
• Parkeerplaats: € 250,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw als verrekenbaar voorschot ten behoeve van gas/water/elektraverbruik, onderhoud, huisvuil (afvoer/container etc.) en beheer- en administratiekosten.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

AANVAARDING
In overleg.

INDEXERING
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan