Resultaten laden ...

Canadaweg 12

283 m2 kantoorruimte te huur in Halsteren

Kenmerken

Bedrijfshal in units vanaf 283 m2
Aantal bouwlagen 2
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Schans en Oude Molen
Bedrijventerrein OUDE MOLEN

De unit is gunstig gelegen op bedrijventerrein "Oude Molen" waar een breed scala aan bedrijven zijn vertegenwoordigd. De ligging op ca. 3 minuten afstand van snelwegtracé Rotterdam _ Antwerpen (A4) biedt een unieke verbinding met het achterland, klanten en leveranciers. Het complex is in 1997 gebouwd, is volledig geïsoleerd waardoor een energielabel "A" aanwezig is en is daarbij met zorg onderhouden. Rondom is het terrein goed bereikbaar met vrachtauto's om te lossen en te laden. De ruimte beschikt over diverse separate kantoren op de verdieping i.c.m. een bedrijfsruimte op de begane grond. De ruimtes zijn inpandig met elkaar verbonden.

Oppervlakte
Bedrijfsruimte 14A (Begane grond): 141 m² BVO
Kantoorruimte 12B (1e verdieping): ca. 50 m² BVO
Kantoorruimte 12C (1e verdieping): 52 m² BVO
Kantoorruimte 12D (1e verdieping): 40 m2 BVO

Voorzieningen
-Ledverlichting;
-Toiletruimte;
-Pantry;
-Elektrische overheaddeur;
-Buitenverlichting;
-Krachtstroom;
-Alarminstallatie;
-Systeemplafonds;
-Gebruikelijke nutsvoorzieningen;
Bestemming
Bestemmingsplan "Oude Molen" met enkelbestemming Bedrijf en de functieaanduidingen 'bedrijf tot en met categorie 1 uitgesloten', 'bedrijf tot en met categorie 3.2' en 'specifieke vorm van bedrijf _ showroom'.
-ter plaatse van de aanduiding "bedrijf van categorie 1 uitgesloten": bedrijven behorende tot categorie 1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten uitgesloten;
-ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.2": uitsluitend bedrijven behorende tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
-overige bij bedrijven bijbehorende voorzieningen zoals ontsluitingswegen, boven- en ondergrondse parkeervoorzieningen, groen en water.

Kadastrale informatie
Gemeente Halsteren, Sectie K, nummer 252, ter grootte van 5.586 m2

Bouwjaar
1997

Huurprijs
De huurprijs betreft € 1.450,- excl. BTW per maand

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 55,- excl. BTW en omvatten o.a. t.b.v. van brand-/rookdetectie, periodieke controle, airco onderhoud, tel. Kosten doormeldingen t.b.v. inbraaksysteem, periodieke controle en telefoonkosten doormeldingen, abonnement meldkamer, abonnement sleuteldienstservice, periodieke controle van brandblusapparatuur, schoonmaakkosten buitenkant beglazing 4x per jaar, onderhoud en onkruidbestrijding groenvoorzieningen en parkeerplaatsen/buitenterrein max 4x per jaar, abonnement muizenbestrijding (Rentokil), in zeer beperkt mate sneeuwruimen en/of zout strooien, periodiek onderhoud en controle bedrijfsdeur;

Het voorschot aan nutsvoorzieningen (gas/water/elektra) betreft ca. € 50,- per maand;

Huurtermijn
Verhuurder prefereert een minimale huurtermijn van 24 maanden.

Oplevering
In overleg

Opleveringsniveau
Het pand zal leeg en ontruimd worden opgeleverd.

Huurbetaling
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW- belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op ROZ-model, aangevuld met enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurders zijde.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Canadaweg 12B, 12C, 12D & 14A te Halsteren". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig & Fermont Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.