Resultaten laden ...

Celsiusweg 18 e

196 m2 kantoorruimte te huur in Elst

Kenmerken

Huurprijs € 19.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Elst-Zuidoost
Bedrijventerrein De Aam

Representatieve kantoorunit beschikbaar voor de verkoop en verhuur op een toplocatie aan de Celsiusweg in Elst. De aangeboden unit maakt onderdeel bedrijfsverzamelgebouw, maar is volledig zelfstandig. Zo is de unit onder andere voorzien van een eigen entree, sanitaire voorzieningen en een pantry. Mede door haar uitstraling en indeling is de unit uitermate geschikt voor dienstverlenende of maatschappelijk opererende bedrijven.

Een groot pluspunt van het gebouw is haar uitstekende bereikbaarheid. De op- en afritten van de Rijksweg A325 bevinden zich op 3 autominuten afstand, via de A325 bevindt zich op 6 autominuten de Rijksweg A15. Ook middels het openbaar vervoer is het pand perfect te bereiken, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op enkele loopminuten afstand.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 98 m2 BVO

Eerste verdieping: circa. 98 m2 BVO

Parkeren
De kantoorunit beschikt over 2 privé parkeerplaatsen. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemming
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een "bedrijventerrein” bestemming. Waardoor bedrijven tot en met categorie 4.1 zijn toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau
- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Brandpreventiemiddelen
- Dauerluftung
- Garderobe
- Glasvezel in straat aanwezig
- Inbouwverlichting
- Internet- telefonieaansluitingen
- Kamerindeling
- Mechanische ventilatie
- Pantry op de begane grond is voorzien van een vaatwasser, combi oven en boiler
- Pantry op de eerste verdieping is voorzien van een boiler
- Serverruimte
- Stucwerkwanden
- systeemplafond
- Te openen ramen
- Tegelvloer
- Toiletruimte
- Wandradiatoren
- Zonwering

Koopcondities

Vraagprijs: € 229.000,- k.k.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te eponeren.

Aanvaarding: Per direct

Huurcondities

Huurprijs: € 19.000,- per jaar excl. BTW.

Servicekosten: In overleg.

Huurtermijn: In overleg.

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.