Resultaten laden ...

Centrum 0 ong

768 m2 kantoorruimte te koop in Enschede

Kenmerken

Prijs € 1.480.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt City

STADSVILLA MET WOON -EN KANTOOR BESTEMMING IN ENSCHEDE
In discreet in de verkoop aangeboden door NedafMakelaardij een prachtig bedrijfs-en woonpand gelegen in het centrum van Enschede. De stadsvilla wordt al jaren volledig gebruikt door o.a. een advocatenkantoor. Maar het object heeft ook een woonbestemming. Het is een uniek vrijstaand pand in de directe omgeving van de Hogeschool Saxion.
Enschede
Enschede is een gemeente in Twente en in de provincie Overijssel en telt bijna 160.000 inwoners. Enschede is daarmee de grootste stad van Overijssel en naar inwoneraantal de veertiende gemeente van Nederland. De stad wordt omringd door Oldenzaal, Losser, Hengelo, Haaksbergen en Gronau.

Het woon/bedrijfspand is gevestigd binnen de singel en is op loopafstand van het gezellige horecaplein en van het centrale bus- en treinstation van Enschede. Het betreffende woon/kantoorvilla is gelegen midden in het woon/zakelijke hart van Enschede. De Rijksweg A35 is eenvoudig te bereiken middels de Singel en de Westerval.

De straat is verder bekend om haar statige woon/kantoorvilla’s en haar groene representatieve uitstraling. Rust en bereikbaarheid vormen de andere kenmerken van de omgeving waar het object is gesitueerd. Het pand is heel goed onderhouden en is verdeeld over drie etages.

Koopsom: € 1.480.000, -- kosten koper.
Huuropbrengst: circa € 100.000, - per jaar (exc.btw)
Bouwjaar: 1925
Monument: Nee
Perceeloppervlakte: 868 m²
VVO of GBO: 740 m²
BVO: 768 m²
Verhouding: VVO + GBO/BVO 96,3%
Energielabel: nog niet beschikbaar.
Parkeerplaatsen: 8 en er is in de directe omgeving voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden.
Opleveringsniveau: Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat.
Aanvaarding: Aanvaarding in overleg.
Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

(De opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.)

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.