Resultaten laden ...

Croeselaan 2 0 ong

608 - 3.285 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Your green office!

‘Wonderwoods is verkozen in 2021 tot Best Mixed Use project Development in Nederland & Europa en brengt de natuur terug naar de stad!’

Deze twee groene torens laten zien dat natuur en architectuur perfect samengaan in combinatie met de vooruitgang naar duurzaamheid en een hoogwaardige omgeving. In Wonderwoods woon, werk of verblijf je middenin het groen. Het doel? Toekomstige generaties inspireren om harmonieus met het groen samen te leven. Om gezond en gelukkig te zijn, ook wel genaamd de ‘road to happiness 2.0’!

Wonderwoods ligt middenin het bruisende Central Business District van Utrecht. Het gebouw bestaat uit twee verschillende torens die ontworpen zijn door twee vooruitstrevende architecten, Stefano Boeri van Stefano Boeri Architetti en Roberto Meyer van MVSA Architects. In de toren ontworpen door MVSA Architects zijn onder andere The Boutique Offices gevestigd. De entreehal en de 24/7 entree bevinden zich tegenover bioscoop Kinepolis. The Boutique Offices van Wonderwoods betreffen eersteklas, innovatieve en uiterst duurzame kantoorvloeren van in totaal circa 14.500 m² v.v.o. kantoorruimte en worden Q2 2024 opgeleverd. Duurzaamheid is één van de speerpunten van Wonderwoods.

Duurzaamheid
Wonderwoods wordt één van de meest duurzame locaties van Nederland. Daarbij beschikt het kantorendeel over een BREEAM-Excellent certificaat en voldoet het gebouw aan de Nederlandse regelgeving van BENG-2021, dat staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw.

Locatie
Wonderwoods heeft een ‘triple A’ locatie met een ligging in het hart van Utrecht, slechts op 2 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. Het gebouw wordt gebouwd op de hoek van de Jaarbeursboulevard en de Croeselaan. Wonderwoods maakt deel uit van het Beurskwartier, één van de meest innovatieve mixed-use gebieden in het hartje van Utrecht, ook wel genaamd het ‘Healthy Urban Quarter’. In het Healthy Urban Quarter komen kantoren, winkels, restaurants, woningen, vrije tijd en events samen. Het is een levendig en divers gebied wat gedeeltelijk ontstaat dankzij de realisatie van Wonderwoods.

Bereikbaarheid
De centrale ligging in Nederland in combinatie met de ligging ten opzichte van Utrecht Centraal Station maakt Wonderwoods één van de best bereikbare plekken van Nederland. Utrecht Centraal Station is het grootste knooppunt van Nederland met dagelijks meer dan 200.000 passanten. Dit maakt de bereikbaarheid van Wonderwoods met het openbaar vervoer uitstekend. Ook is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend, de snelwegen A2 en A12 zijn gelegen op ca. 8 minuten rijden. Hiervandaan zijn o.a. Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam en Arnhem gemakkelijk te bereiken. Tevens is Wonderwoods uitstekend te bereiken per fiets en is het gebouw voorzien van een ondergrondse fietsenstalling met elektrische fietslaadpunten gelegen.

Verhuurbare oppervlakte
Voor de verhuur is nog ca. 3.285 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. De grootte van de verdiepingen varieert van 608 m² tot 2.527 m² v.v.o. kantoorruimte, waarbij elke verdiepingsvloer een andere special heeft zoals een atrium, wintertuin of daktuin(en). De kantoorruimte is als volgt verdeeld:

2e verdieping – 3.407 m² v.v.o. – verhuurd aan Spaces
3e verdieping – 2.666 m² v.v.o. – verhuurd aan Spaces
6e verdieping – 679 m² v.v.o.
7e verdieping – 673 m² v.v.o.
8e verdieping – 695 m² v.v.o.
10e verdieping – 630 m² v.v.o.
11e verdieping – 608 m² v.v.o.

Voorzieningen
Wonderwoods is gelegen in een levendige omgeving in het hart van Utrecht. Alle faciliteiten zijn gelegen in de directe omgeving van Wonderwoods zoals diverse winkels, restaurants, hotels en sportfaciliteiten. Daarbij zijn ook meerdere voorzieningen gerealiseerd in Wonderwoods. Het gebouw wordt voorzien van de volgende faciliteiten:
- Restaurant op de 7e verdieping op het dakpark met uniek uitzicht over Utrecht en op De Dom;
- Sportschool;
- Dakpark met vegetatie geïnspireerd op dat van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug;
- Interactive Digital Art Space ‘Nowhere’ met digitale kunst van het kunstenaarscollectief van TeamLab;
- Ondergrondse groene mobiliteitshub voorzien van e-bikes en e-cars;
- Gezonde winkels en restaurants in de plint.

Parkeren
Onder het gebouw zal een parkeergarage worden gerealiseerd voorzien van elektrische laadpunten. Kantoorgebruikers dienen een parkeerabonnement af te sluiten met de toekomstige exploitant van deze parkeergarage conform de parkeernorm. Daarnaast zal de parkeergarage worden voorzien van een shared carfleet met elektrische deelauto’s. Deze elektrische auto’s kunnen door de kantoorgebruikers van Wonderwoods worden gereserveerd via een app.

Aanvangshuurprijs
N.T.B.

Servicekosten
€ 69,00 per m² per jaar.

Huurtermijn
10 (tien) jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaar.

Aanvaarding
Q2 2024.