Resultaten laden ...

De Amstel 68

375 m2 kantoorruimte te huur in Dronten

Kenmerken

Huurprijs € 33.750 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Business Zone Delta
Bedrijventerrein BUSINESS-ZONE DELTA

Kantoorgebouw aan De Amstel 68, 8253 PC Dronten - Ideaal voor ondernemers op zoek naar een moderne werkplek!

Ontdek de perfecte zakelijke locatie in Dronten! Dit kantoorgebouw aan De Amstel 68 biedt een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een eigentijdse en functionele werkruimte. Gelegen op de 1e etage, beschikt dit pand over diverse kantoorruimtes met een totale oppervlakte van 375 m2.

Kenmerken:

Moderne Kantoorruimtes: De beschikbare kantoorruimtes zijn ontworpen met oog voor functionaliteit en comfort, waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat voor jou en je team. In de ruimtes vind je airconditioning en centrale verwarming. De ramen zijn te openen, er is een systeemplafond en over de gehele verdieping ligt vloerbedekking.

De locatie is te betreden via een eigen entree met houten trap naar de verdieping. Op de etage zijn er diverse kamers beschikbaar van verschillend formaat:
3 kamers van ca. 25m2
2 kamers van ca. 37m2
2 kamers vanca.  45m2
Daarnaast biedt de locatie een eigen pantry, 2 vergaderkamers van verschillend formaat en een eigen toiletgroep. 

Centrale Ligging: Gelegen in Dronten, geniet je van een strategische locatie met gemakkelijke toegang tot voorzieningen en goede bereikbaarheid voor zowel medewerkers als klanten.

Parkeren: Ruime parkeergelegenheid nabij het pand zorgt voor probleemloos parkeren voor jou en je bezoekers. Er zijn op basis van fair use ongeveer 15 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Tevens kunnen er nog ongeveer 15 auto's parkeren aan de doodlopende weg naast het pand.

Aangename Werkomgeving: Dronten staat bekend om zijn groene omgeving en langs De Amstel kun je genieten van een rustgevende atmosfeer die zal bijdragen aan een positieve werksfeer.

Vlotte Bereikbaarheid: Dankzij de nabijheid van belangrijke snelwegen zoals via de N307 richting de A6 en het openbaar vervoer voor de bus op slechts 800 meter en het station op 2,5 km, is het pand uitstekend bereikbaar waardoor jouw bedrijf goed verbonden blijft.

Veiligheid en Gemak: Het gebouw is uitgerust met een beveiligingssysteem en gemakken om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf en medewerkers zich veilig en comfortabel voelen.

De Verhuurder biedt eventueel ook de begane grond te huur aan waarbij u nogmaals 375 m2 kunt toevoegen aan uw nieuwe bedrijfslocatie. Op dit moment is de begane grond ingericht als een showroom/winkel met kantoor, pantry en grote opslag. Bij een verhuur van de gehele locatie is een huurtermijn van minimaal 5 jaar vereist.

Over Dronten:

Dronten is een bruisende gemeente met een dynamisch ondernemersklimaat. Naast zakelijke mogelijkheden biedt de gemeente tal van recreatieve voorzieningen, scholen en een levendige gemeenschap. Ontdek de vele voordelen van werken in Dronten, waar het stadsleven samengaat met de rust van de natuur.

Overige informatie over huren van De Amstel 68 in Dronten:

EPC
C

HUURPRIJS
€ 33.750,- per jaar (excl. BTW)
€ 80.000,- per jaar (excl. BTW) voor de volledige locatie 750m2

HUURTERMIJN
3-5 jaar met een verlenging van 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

HUURBETALING
Betalingen geschieden per kalendermaand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Gas en water via voorschot € 1.400,- per maand (excl. BTW)
Elektra wordt via tussenmeter afgerekend op € 0,50 Kwh, een voorschotbedrag wordt per maand opgenomen.
Overige servicekosten in overleg

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten weke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen;

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Werknemers Algemeen (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) met een minimum van 3%.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in 2015 is vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

GUNNING
De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

AANVAARDING
in overleg