Resultaten laden ...

de Bruyn Kopsstraat 9

655 - 2.617 m2 kantoorruimte te huur in Rijswijk

Kenmerken

Huurprijs prijs n.o.t.k.
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Plaspoelpolder
Bedrijventerrein Plaspoelpolder

- Gerenoveerd kantoorgebouw
- Centrale ligging
- Eigen parkeerterrein

Algemeen
Gebouw Art Plaza met een groot aantal parkeerplaatsen is gelegen aan de Bruyn Kopsstraat 9 te Rijswijk en is verdeeld over 7 verdiepingen. Het is een aangename plek om te werken en qua indeling zeer flexibel. In het kantoor zijn o.a. gevestigd: Securitas, Qualogy en MVGM Vastgoedmanagement. De verhuurder is voornemens om in de nabije toekomst een loungeruimte met inpandig balkon te realiseren op de bovenste etage ten behoeve van alle gebruikers van het object.

Locatie
Het object is direct gelegen nabij de A4 (Den Haag-Amsterdam) en de A13 (Rotterdam-Den Haag), op zeer korte afstand van het verkeersknooppunt Prins Clausplein.

Bereikbaarheid
Per auto.
Door de centrale ligging aan de Rijksweg A4, één van de belangrijke verkeersaders van Den Haag, is het object met eigen vervoer optimaal bereikbaar.

Per openbaar vervoer.
Ook met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken. Diverse buslijnen en een tramlijn met rechtstreekse verbindingen naar NS stations Rijswijk, Den Haag Hollands Spoor en Den Haag Centraal ligt op loopafstand van NS station Rijswijk (circa 5 tot 10 minuten lopen) met directe verbindingen naar Amsterdam en Rotterdam.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 2.617 m².
Eerste verdieping Ca. 862
Derde verdieping Ca. 655
Zevende verdieping Ca. 1.100
Het bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages. Deelverhuur is mogelijk!

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zullen worden opgeleverd in de huidige, goed onderhouden staat.
Alle verbouwings- en/of renovatiewerkzaamheden kunnen in onderling overleg tussen huurder en verhuurder worden bepaald. Afhankelijk van de vraag in hoeverre door huurder gewenste renovaties en/of voorzieningen ten goede komen van het pand, zal verhuurder meer of minder participeren.

Parkeren
Achter het gebouw bevindt zich op een eigen afgesloten parkeerterrein ruime parkeergelegenheid. Overigens bevindt zich aan de voorzijde eveneens een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen, waarvoor niet betaald hoeft te worden. Tevens zijn er afspraken te maken met de verhuurder van het parkeerterrein aan de overzijde.

Bestemming
Kantoor.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente, danwel via de website van ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
N.o.t.k. en afhankelijk van het gewenste opleveringsniveau en de huurtermijn.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijs parkeren
€ 850,- per parkeerplaats (niet overdekt), per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten
Verrekenbaar voorschot van € 26,- per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de (CPI)

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Voor de volledige tekst download onze brochure.

Onze bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst!

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan