Resultaten laden ...

De Dintel 12

100 m2 kantoorruimte te huur in Best

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Breeven
Bedrijventerrein BREEVEN

Het aangeboden object betreft een aan De Dintel 12 te Best gelegen kantoor- / showroomruimte. De zelfstandige ruimte maakt deel uit van een bedrijfscomplex, bestaande uit diverse geschakelde bedrijfs-en kantoor-/showroomruimten gelegen op het adres De Dintel 2 – 12 te Best.

In het complex zijn verder onder andere nog gehuisvest DRS Facilitaire Diensten, Keukencentrum Van Laarhoven, Van Rulo Montage.

Het object is gelegen op het bedrijventerrein Breeven. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid en de centrale ligging ten opzichte van het snelwegennet A2 (Amsterdam – Maastricht), A 50 (Nijmegen – Eindhoven), A58 (Breda – Eindhoven) en A 67 (Venlo – Eindhoven – Antwerpen

VOORZIENINGEN:
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, inclusief de navolgende voorzieningen :
– CV installatie;
– huidige indeling,
– toiletgroep;
– pantry;
– airco unit;
– huidig plafond met verlichtingsarmaturen;

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten bedragen € 25,- per maand ten behoeve van:
-electraverbuik voor de installaties en verlichting algemene ruimten,
– onderhoud CV en brandmeldinstallatie,
– onderhoud groenvoorziening/buitenterrein,

Huurder dient zelf zorg te dragen voor levering van gas, water en elektra.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Bedrijventerrein Breeven heeft een directe verbinding heeft met het snelwegennet. De bereikbaarheid met eigen vervoer is derhalve uitstekend te noemen.

Best beschikt verder over een treinstation, met directe (bus)verbindingen naar bedrijventerrein Breeven.

PARKEREN:
Er zijn voldoende parkeervoorzieningen op eigen terrein.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 6-12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een garantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst (Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg, op korte termijn