Resultaten laden ...

De Holle Bilt 22

422 - 1.422 m2 kantoorruimte te huur in Den Oord

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Bilt

ALGEMEEN
Unieke kans voor innovatieve speler op zoek naar representatieve huisvesting!

Pal naast het hoofdkantoor van Sweco (internationaal architecten- en ingenieursadviesbureau) in het hart van Nederland komt een fraaie kantoorlocatie vrij. In een bosrijke omgeving, centraal gelegen in de Utrechtse regio en goed bereikbaar door de ligging nabij Knooppunt Rijnsweerd. Deze lommerrijke campus waar techniek en innovatie wordt bedacht en getest biedt
een uitgelezen kans om gebruik te maken van elkaars aanwezigheid, kennis en netwerk. Dit maakt deze plek uitstekend geschikt voor een technisch, innovatief of creatief bedrijf. Dit specifieke kantoorgebouw vormde geruime tijd onderdeel van de Sweco kantoren. Door flexibel werken en gebruik makend van een landelijk kantorennetwerk dichtbij klanten, komt deze locatie nu vrij.

Het karakteristieke Landgoed Houdringe is gelegen in De Bilt tussen de Utrechtse Uithof (Utrecht Science Park) en de nieuwe biotechcampus (voormalige RIVM campus). In totaal bestaat het landgoed uit drie verschillende kantoorgebouwen: het monumentale hoofdgebouw genaamd ‘Huize Houdringe’, de ‘Moestuin’ en de ‘Oranjerie’, welke later zijn bijgebouwd. De kantoorgebouwen hebben in totaal een oppervlakte van ca. 12.169 m² v.v.o. en het landgoed heeft een perceeloppervlakte van ca. 58.875 m². Een deel van het Landgoed heeft de NSW-status. Het landgoed beschikt over een restaurantvoorziening, gedeelde vergaderfaciliteiten en een overdekte fietsenstalling.

GEMEENSCHAPPELIJKE FACILITEITEN
Het landgoed beschikt over een restaurantvoorziening, gedeelde vergaderfaciliteiten en een overdekte fietsenstalling.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
Door de ligging nabij Knooppunt Rijnsweerd, waarbij de A27 en de A28 kruizen en de nabijheid van de rijksweg N237 is de bereikbaarheid per auto uitstekend te noemen.

Openbaar vervoer
Op circa 2 minuten lopen van het kantoorgebouw is een bushalte (De Bilt, Houdringe) gelegen, waar buslijn 31 in circa 10 minuten verbinding geeft met treinstation Bilthoven. Om de 3 minuten vertrekt er een bus vanaf bushalte De Holle Bilt (4 minuten lopen) welke binnen ca. 25 minuten op Utrecht Centraal Station is.

VLOEROPPERVLAK
De gehele oostelijke vleugel van Huize Houdringe komt voor de verhuur beschikbaar. Deze vleugel omvat in totaal circa 1.422 m² v.v.o. kantoorruimte welke is verdeeld over drie bouwlagen.

Verdieping Metrage
Begane grond circa 500 m² v.v.o.
1e verdieping circa 500 m² v.v.o.
2e verdieping circa 422 m² v.v.o.

Indien er sprake is van deelverhuur dan worden de metrages aangepast inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw.

De ruimtes dienen nader ingemeten te worden conform een NEN 2580 meetcertificaat.

PARKEERGELEGENHEID
Het landgoed beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid. Er wordt een parkeernorm gehanteerd van 1 parkeerplaats per 40 m² v.v.o. kantoorruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimtes worden zowel in een “as is” als een “casco” staat aangeboden.

AANVAARDING
In overleg.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
De huurvoorwaarden zijn als volgt, huurprijs kantoorruimte:

€ 125,00 per m² v.v.o. per jaar (“as is” staat)

€ 145,00 per m² v.v.o. per jaar (“casco” staat)

Parkeerplaatsen:
€ 450,00 per plaats per jaar.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzet-belasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
In overleg, het betreft een onderhuursituatie van Sweco.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangs-datum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ 2018, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.