Resultaten laden ...

De Hooge Krocht 2

19 - 470 m2 kantoorruimte te huur in Noordwijk

Kenmerken

Huurprijs € 115 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen Zuiden en Oosten
Bedrijventerrein Klei-Oost (Noordwijk)

TE HUUR
De Hooge Krocht 2 te Noordwijk (2201 TX)

ALGEMEEN
Bouwen aan de toekomst van uw bedrijf begint hier. Zaken doen vanuit businesscenter “Cleypoort” is werken in een representatief kantoorgebouw voorzien van moderne faciliteiten.
Businesscenter “Cleypoort” is een op zichtlocatie gelegen kantoorgebouw op de kop van bedrijventerrein ‘Klei-Oost’. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn tevens de bedrijventerreinen “’s-Gravendijck” en “’t Heen” gesitueerd. Deze drie bedrijventerreinen kenmerken zich door hun uitstekende bereikbaarheid. Provinciale weg N206 is dan ook op één minuut rijafstand gelegen.
In “Cleypoort” huisvesten bedrijven die het ondernemerschap hoog in het vaandel hebben staan. Op de tweede etage is momenteel ca. 470 m² kantoorruimte beschikbaar en deelverhuur behoort tot de mogelijkheden. De kantoorruimte is beschikbaar vanaf ca. 19 m² tot ca. 470 m².
Wilt u betaalbaar bouwen aan uw toekomst, uw onderneming een eigen identiteit geven en werken vanuit een kantoor voorzien van alle benodigde voorzieningen? Bel met Basis Bedrijfshuisvesting en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Het representatieve businesscenter “Cleypoort” geeft ook uw onderneming alle ruimte en is als vestigingsadres een absolute meerwaarde op uw visitekaartje!
Het pand is uitstekend geschikt voor kantoordoeleinden, maar echter ook voor dienstverlenende bedrijven en commerciële disciplines.
Bouwjaar: omstreeks 2008/2009.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is uitstekend bereikbaar via de Rijksweg A44, alsmede uitstekend bereikbaar vanuit Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg en de Provinciale weg N206.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens als goed te kenmerken. Er bevinden zich enkele bushalten op loopafstand.

OPPERVLAKTE / INDELING
De kantoorruimte op de tweede verdieping heeft in totaal een oppervlakte van ca. 470 m². Deelverhuur van de tweede verdieping behoort ook tot de mogelijkheden. De kantoorunits zijn beschikbaar vanaf ca. 19 m².

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Op eigen terrein en parkeerdek bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.
Vrij parkeren op openbaar terrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorunits beschikken onder andere over:
- WTW installatie voor verwarming en ventilatie
- parkeergelegenheid (1 plaats exclusief)
- naamsaanduiding binnen complex
- vloerbedekking

HUURPRIJS
Vanaf € 115,- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten (gehele tweede verdieping).

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bestaan o.a. uit de volgende leveringen en diensten:
- energieverbruik (gas, water en elektra)
- tuindonderhoud
- schoonmaken algemene ruimten
- glasbewassing algemene ruimten en buitengevels
- terreinonderhoud
- gebruik stoffering
- gebruik lift
- gebruik sanitaire voorzieningen
- gebruik pantry
- verlichting

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.
Indien niet geopteerd kan worden voor een met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

HUURTERMIJN
In overleg, minimale huurperiode bedraagt één jaar.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Basis Bedrijfshuisvesting B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Noordwijk
Sectie: I
Nummer: 570 (gedeeltelijk)

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Basis Bedrijfshuisvesting B.V.