Resultaten laden ...

De Kleine Elst 11

764 m2 kantoorruimte te huur in Rosmalen

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hintham-Noord
Bedrijventerrein DE VLIERT

TE HUUR
Circa 764 m² kantoorruimte
Verdeeld over de 1e en 2e verdieping

De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen aan De Kleine Elst 11 in Rosmalen op bedrijventerrein Hintham Noord / De Vliert. Dit bedrijventerrein is aan de Oostzijde van ’s-Hertogenbosch gelegen en beslaat zo'n 12 ha. Een deel van het bedrijventerrein bestaat uit percelen met bedrijfswoningen. Het andere gedeelte bestaat uit fraaie bedrijfsgebouwen aan de doorgaande weg.

In de directe omgeving van het object zijn onder meer gevestigd: Wazo Bedrijven, Schoonmaakbedrijf St. Gotthard B.V., TegelDirect.nl en Moneytronic Nederland BV.

Kantoorruimte
Het betreft circa 385 m² kantoorruimte op de 1e verdieping en circa 379 m² op de 2e verdieping. De kantoorruimte is verdeeld in meerdere ruimtes cq kamers. Deelverhuur per verdieping is mogelijk.

Kenmerken kantoorruimte
- Representatieve entree
- Systeemplafond v.v. verlichting
- Deels vloerbedekking en deels laminaat
- Kabelgoten voorzien van elektra en data
- Airco
- Lift
- CV voorzien van radiatoren
- Brandblusvoorzieningen
- Alarmsysteem
- Systeemwanden
- Pantry
- Toiletten

Huurprijzen
Huurprijs € 125,00 per m² per jaar exclusief btw
Servicekosten € 35,00 per m² per jaar exclusief btw

Locatie
De Kleine Elst is een parallelweg van De Grote Elst, welke via de Graafsebaan aansluit op Rijksweg A59 (Zevenbergen - Waalwijk - ’s-Hertogenbosch - Oss). Deze sluit na ongeveer één kilometer in westelijke richting aan op de rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht), in oostelijke richting sluit deze aan op de rijksweg A50 (Eindhoven-Apeldoorn). Deze aansluitingen hebben ervoor gezorgd dat de bereikbaarheid met eigen vervoer goed te noemen is.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is tevens goed te noemen. NS station ’s-Hertogenbosch-Oost is op korte afstand van het object gelegen. Tevens is er in de directe omgeving een bushalte gelegen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan