Resultaten laden ...

De Steenbok 1

3.400 m2 kantoorruimte te koop in Den Bosch

Kenmerken

Prijs € 6.000.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijvenpark De Brand
Bedrijventerrein DE BRAND

Locatie
Het in 2006/2007 gebouwde en geheel vrijstaande bedrijfsgebouw, is op korte afstand gelegen van de hoofdentree van en naar bedrijventerrein De Brand, ten noorden van de provinciale weg N279 en ten oosten van de N2/A2 (afslag nummer 21). De Brand heeft een duidelijke routing en is ruim van opzet; groene zones worden er afgewisseld met waterpartijen.

De bereikbaarheid per eigen vervoer is sinds de aanleg van een tweede toegangsweg (nabij Den Dungen) meer dan optimaal en ook per stadsbus is dit bedrijventerrein goed bereikbaar. De Brand regelt collectief haar beveiliging: het gehele gebied is uitgerust met camera’s (onder andere kentekenherkenning) die rechtstreeks in verbinding staan met de Meldkamer van de NTR in Eindhoven. Op De Brand is glasvezel aanwezig (mede dankzij de vestiging van het hoofdkantoor van Interconnect).

Diverse (inter-)nationaal opererende bedrijven en ondernemingen zoals Nedis, Amacom, Healthlink, The Rent Company, Detron, Stichd, TriNed, Super Micro, PostNL, BAM Infra, Würth en Hager hebben zich hier reeds gevestigd.

Object
De huidige gebruiker (Interconnect) realiseert op dit moment een nieuwe huisvesting elders op De Brand. Eind 2023 zal het huidige bedrijfsgebouw beschikbaar komen. De voorkeur van onze opdrachtgever gaat uit naar verkoop. Een unieke kans voor ondernemers die in 's-Hertogenbosch op zoek zijn naar een 'eigen' gebouw; er is schaarste in het aanbod van dit soort bedrijfsgebouwen, die ook nog eens te koop worden aangeboden.

Het bedrijfsgebouw heeft een totaal bruikbaar vloeroppervlak van circa 3.260 m² en is als volgt verdeeld:
-begane grond circa 815 m²;
-eerste verdieping circa 798 m²;
-tweede verdieping circa 851 m²;
-derde verdieping circa 796 m².

Op eigen terrein is nog een extra losstaande bedrijfsruimte (stallingsruimte) geplaatst met een bruikbaar vloeroppervlak van circa 140 m².

Het NEN 2580 meetcertificaat is op aanvraag beschikbaar. Op de bijgevoegde plattegrondtekeningen is de opzet en huidige indeling per bouwlaag nader weergegeven.

Parkeren en terreinvoorzieningen
Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen aangelegd (minimaal 70 stuks). Het gehele terrein is omheind en heeft twee toegangspoorten. Ook hier is voorzien in camerabewaking.

Opleveringsniveau
Het bedrijfsgebouw heeft een volwaardig en compleet opleveringsniveau. Gebouwgebonden installaties bestaan onder andere uit verwarming, ventilatie, koeling, personenlift, een hoogwaardig beveiligingssysteem, ledverlichting in de kantoren et cetera.
Inventaris en overige roerende zaken, zoals bijvoorbeeld de inrichting van de bedrijfskantine, behoren in beginsel niet tot het te koop aangebodene. In nader overleg zal het definitieve opleveringsniveau tussen verkoper, koper en vertrekkend gebruiker vastgesteld worden.

Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan Bedrijventerreinen (Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven) is de bestemming Bedrijventerrein, aanduiding 'bedrijf van categorie 4.2 van toepassing, oftewel bedrijven in de categorie 2 tot en met 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Dit bestemmingplan is op aanvraag beschikbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan