Resultaten laden ...

De Stoven 41

243 - 581 m2 kantoorruimte te huur in Zutphen

Kenmerken

Huurprijs € 90 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Moesmate en Tichelkuilen
Bedrijventerrein De Stoven

Te huur kantoorruimte op het bedrijven/kantorenterrein De Stoven te Zutphen met o.a. Golden Tulip Resort Hotel, Arbodienst, en diverse garagebedrijven in de nabijheid. Het object is eenvoudig te bereiken vanaf de N348 en het centrum van Zutphen.
Onlangs zijn er diverse bedrijven gevestigd in het gebouw zoals een praktijk voor fysiotherapie, een dienstverlener in de civiele techniek en een (online) groothandel in technische toepassingen.

OPPERVLAKTE:
Totaal 1.615 m2 verhuurbaar vloeroppervlak verdeeld over drie verdiepingen. Iedere laag heeft haar eigen voorzieningen met o.a. C.V. ketel, pantry en toiletten.
Voor verhuur op dit moment nog beschikbaar 809 m2, onderverdeeld in
1e verdieping: ca. 338 m2 (dit is incl. ca. 98 m2 gemeenschappelijke ruimte )
2e verdieping: ca. 243 m2 (dit is incl. ca. 79 m2 gemeenschappelijke ruimte )

VOORZIENINGEN:
Centrale entree met lift, systeemplafonds, armaturen, screens, lamellen, leiding goten, toiletgroepen, pantry, kopieerruimte.

PARKEREN:
32 parkeerplaatsen op eigen terrein.

ENERGIELABEL:
A+

HUURPRIJS:
€ 90,-- per m2.
Flexibele huurtermijn.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar. Een kortere termijn is in nader overleg bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en BTW.

HUURINDEXATIE
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer CPI, vastgesteld door het CBS, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

AANVAARDING
In overleg.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan