Resultaten laden ...

Dokter Rauppstraat 22

21 - 45 m2 kantoorruimte te huur in Bergeijk

Kenmerken

Huurprijs € 350 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bergeyk-Hof

Twee kantoorunits beschikbaar in een rustige en groene omgeving aan de Dokter Rauppstraat. Het gezellig centrum van Bergeijk, waar veel winkels en horecagelegenheden te vinden zijn, ligt op loopafstand. Door haar indeling, uitstraling en mooie ligging zijn de kantoorunits uitermate geschikt voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Metrages (BVO)

Kantoorunit I: circa. 21 m2 BVO

Kantoorunit II: circa. 24 m2 BVO

Kantoorunit III & IV: VERHUURD

Het kantoorgebouw

De aangeboden kantoorunits maken onderdeel uit van een middelgroot kantoorgebouw waar de overige kantoorunits momenteel verhuurd zijn aan een administratiekantoor. Als huurder van het kantoorgebouw kunt u gebruik maken van een aantal gezamenlijke voorzieningen zoals de entree, pantry met koelkast en sanitair. Het riante buitenterrein biedt voldoende parkeergelegenheid.

Ligging en bereikbaarheid

Bergeijk is een grensgemeente gelegen op een strategische plek in de Brabantse Kempen. Door de diverse uitvalswegen naar de omringende dorpskernen, Eindhoven Airport en de op- en afritten van de A67 (Antwerpen – Venlo) met een directe verbinding met de A2 (Maastricht – Amsterdam) is het dorp goed te bereiken. Deze uitvalswegen zorgen er voor dat u ook snel in België bent. Zo zijn binnen 10 autominuten het centrum van Lommel en de op- en afritten van de N74 (Lommel – Hasselt) te bereiken.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met de bestemming "kantoor”.

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Voorzieningen

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Internet- telefonieaansluitingen
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Wandradiatoren
- Stucwerkwanden
- Deels laminaat

Huurprijzen

Huurprijs kantoorunit I: € 350,- per maand.

Huurprijs kantoorunit II: € 395,- per maand.

Overige huurcondities

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: Inbegrepen in de huurprijs.

Aanvaarding: Per direct.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst Januari 2023 en vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring:

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan