Resultaten laden ...

Dr. Nassaulaan 5

310 m2 kantoorruimte te huur in Assen

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Hertenkamp

Karakteristieke monumentale kantoorvilla

Het object is gelegen nabij het stadscentrum van Assen in de prachtige Paleizenbuurt. Vanuit het kantoor heeft u uitzicht over de Dr. Nassaulaan, welke fungeert als de verbindingsweg tussen het centrum van Assen en het Asserbos.

Deze kantoorvilla beschikt over twee bouwlagen waarin meerdere bedrijven zijn gevestigd. Dankzij haar statige voorkomen, bijzondere locatie en authentieke sfeer is de Dr. Nassaulaan 5 een inspirerende en fijne plek om te werken.

Voor de verhuur is beschikbaar:
Circa 310 m² v.v.o., inclusief aandeel algemene verkeerszones en gangzones gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het object.

Het gehuurde beschikt over een eigen pantry, toiletgroep, kantoorvertrekken van verschillende afmetingen en een royale vergaderruimte.

Tevens behoren er 3 parkeerplaatsen op het parkeerterrein tot het gehuurde.

Locatie:
De Dr. Nassaulaan is prachtig gelegen in de groene en ruim opgezette Paleizenbuurt van Assen met het Hertenkamp, het Asserbos en de binnenstad van Assen op steenworpafstand gelegen.

In de directe omgeving bevinden zich het cultureel centrum De Nieuwe Kolk met een theater, bibliotheek, bioscoop en het Drents Museum. Het Wilhelminaziekenhuis bevindt zich op circa 1 kilometer loopafstand en het centraal station van Assen op circa 1,5 kilometer.

Het object is eenvoudig met de auto te bereiken gezien de ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de rijksweg A28 bevinden zich op enkele autominuten afstand. Daarnaast zijn er verschillende bushaltes op loopafstand te bereiken.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen;

vloerafwerking;
plafondafwerking + verlichting;
toiletgroep;
pantry;
kelderruimte;
zonwering(markiezen gedeeltelijk);

Huurovereenkomst:
Er zal gebruik worden gemaakt van het meest actuele model huurovereenkomst van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de daarbij behorende Algemene Bepalingen, aangevuld met eventueel van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

Zekerheidstelling:
Van de huurder wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van een bedrag dat gelijk is aan de betalingsverplichting (inclusief BTW) van 3 maanden.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks aangepast, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle huishoudens afgegeven door het CBS (2015=100).

Huurtermijnen, betaaltermijn en wederzijdse opzegtermijn:
De huurtermijnen, de betaaltermijn en de wederzijdse opzegtermijn dienen in onderling overleg nader te worden overeengekomen.