Resultaten laden ...

Dr. Willem Dreesweg 2

412 - 1.022 m2 kantoorruimte te huur in Amstelveen

Kenmerken

Servicekosten € 40 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 60
Huur parkeerplaats € 800 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Middenhoven
Aantal bouwlagen 3

Object
In het kantoorgebouw “Bij WILLEM” zijn er recent een aantal leuke ruimtes beschikbaar gekomen. Verhuurder staat ervoor open gedurende de periode tot aan de mogelijke transformatie van het gebouw, over een periode van 2 tot 4 jaar, deze vleugels verdeeld in units vanaf ca. 20 m² te verhuren.
Business units; Een ideale plek voor iedere ondernemer die op zoek is naar een centrale en levendige omgeving om in te werken. Of je nu werkgever of zzp’er bent; als ondernemer ken je het belang van een fijne werksfeer. De plek waar je de werkdag doorbrengt kan hier aan bijdragen. In de units is het mogelijk een eigen identiteit te creëren en worden verhuurd inclusief onder andere: WiFi glasvezel internet, diverse vergaderfaciliteiten, servicekosten, vloerbedekking en pantry’s. Ook de centrale algemene faciliteiten kunnen door de huurders gebruikt worden. De kantoren kunnen turn-key en gemeubileerd opgeleverd worden.
In de nabije omgeving zijn naast diverse winkels en eetgelegenheden ook diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals onder meer Canon en KPMG.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer. De bereikbaarheid per auto is uitstekend te noemen, vanwege de ligging direct aan de doorgaande Bovenkerkerweg richting Amstelveen Zuid en Uithoorn, vlakbij Amsterdam en Schiphol beide in 10 minuten te bereiken. Tevens is er op 5 minuten afstand een Tesla supercharger aanwezig.
Openbaar vervoer.
Per openbaar vervoer is het gebouw goed bereikbaar. De bushalte bevindt zich voor het gebouw, busstation Zagerij (buslijn 170 Connexxion) Station Poortwachter, sneltram 51 ligt op 5 minuten loopafstand.

Te huur
Totaal ca. 2.405 m² te huur
ca. 412 m² | begane grond*
ca. 440 m² | 1e verdieping*
ca. 531 m² | 1e verdieping
ca. 1.022 m²| 3e verdieping
* Deelverhuur bespreekbaar, vanaf ca. 20 m²
In dit gebouw zijn kantoorruimtes, vergaderruimtes, werkplekken en flexplekken beschikbaar. Voor de verhuur van business units zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar vanaf circa 20 m² tot en met 45 m²of per verdieping vanaf ca 500 m2.

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Een eigen parkeerplaats huurt u al vanaf € 30,- excl. BTW per maand.

Huurprijs
Kantoorruimte : € 125,00 per m², excl. service kosten, excl. btw.
Businessunits; vanaf € 395,- all-in per maand, excl. btw.
Servicekosten
€ 40 per vierkante meter per jaar, excl. btw.
Businessunits; inclusief servicekosten (excl. btw);
– Leuke algemene centrale ruimtes;
– WiFi glasvezelinternet;
– schoonmaak algemene ruimtes, pantry’s wc’s;
– Buitenterras aan het water;
– gebruik van de vergaderruimtes (flexibel te reserveren o.b.v. “fair use”);
– pantry’s.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd. De BTW-compenstatie is bepaald op 5%.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.
Businessunits: 1 jaar met een aansluitende verlengingstermijn van telkens 1 jaar, afwijkende huurtermijnen in overleg nader te bepalen.

Aanvaarding
In overleg.

Opleveringsniveau en voorzieningen
De kantoor ruimte net als de businessunits worden ‘As is’ opgeleverd.
Tegen een maandelijkse vergoeding kunnen de businessunits volledig gemeubileerd worden opgeleverd, waarbij maatwerk mogelijk is.
De ruimte wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen:
– representatieve entree;
– personenlift;
– verlichting;
– ventilatiesysteem voorzien van topkoeling en luchtbehandelingssysteem;
– te openen ramen met zonwerend glas;

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  • Topkoeling
  • Lift
  • Te openen ramen
  • Lichtstraten

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan