Resultaten laden ...

Dreef 36

540 m2 kantoorruimte te huur in Haarlem

Kenmerken

Huurprijs € 215 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Den Hout

Dit schitterende monumentale herenhuis is gelegen op één van de mooiste locaties van Haarlem en op steenworp afstand van het centrum. Het karakteristieke pand is gebouwd in neorenaissance-stijl en kenmerkt zich door de hoge plafonds en ruime kamers. Aan de voorzijde van het kantoor heb je een prachtig uitzicht over stadspark de ‘Haarlemmerhout’. Eenieder die dit kantoorpand betreedt, wordt gegrepen door de tijdloze klasse die het pand uitstraalt.

In dit pand is 540 m2 (VVO) kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De vele originele details, zoals glas in lood en geornamenteerde plafonds, zijn uitstekend bewaard gebleven en geven de riante ruimtes sfeer. Tegelijkertijd zijn alle moderne (kantoor)voorzieningen aanwezig in Dreef 36.

Omgeving
Stadsparken Haarlemmerhout en Frederikspark bevinden zich op steenworp afstand en bieden een heerlijke omgeving om te ontspannen en te wandelen. Ook bevindt eetgelegenheid ‘La Place’ zich op loopafstand, ideaal om een zakelijke lunch te organiseren. Vanuit de statige Dreef ben je lopend ook zo in het levendige centrum van Haarlem.

Bereikbaarheid
Het kantoorpand aan de Dreef is gelegen in het hart van Haarlem. Diverse uitvalswegen zorgen ervoor dat het gebouw uitstekend bereikbaar is, zowel met de auto, als het openbaar vervoer. Het kantoorgebouw heeft een directe verbinding met de N205 met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Parkeren kan op het eigen, afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde. Met het OV is de locatie ook goed te bereiken; in de straat zelf ligt een bushalte met aansluiting op het station, en net om de hoek (Tempeliersstraat) stoppen vrijwel alle bussen die in Haarlem rijden.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan