Resultaten laden ...

Edisonstraat 111

415 m2 kantoorruimte te koop in Doetinchem

Kenmerken

Prijs € 500.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein De Huet
Bedrijventerrein De Huet

TE KOOP | Representatief verhuurd kantoorgebouw op kantorenpark "De Huet"

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars een verhuurd kantoorgebouw aan op kantorenpark "De Huet" in Doetinchem met een perceelgrootte van 900 m². Bij binnenkomst is er een gezamenlijke entree met toiletgroep, wachtruimte en hal. Via de gezamenlijke hal is er toegang tot de 5 kantoorunits. Via de trap is het souterrain te bereiken welke als opslag gebruikt kan worden. Via een trap aan de voorzijde van het pand is er toegang tot de 1e verdieping. Het geheel is volledig verhuurd.

Locatie
De Edisonstraat is gelegen op bedrijventerrein De Huet in Doetinchem. De kantoorruimte is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A18 met de aansluiting op de A12 en de Europaweg en het openbaar vervoer.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van het object bedraagt 415 m². Deze is als volgt onderverdeeld:
- Begane grond ca. 199 m², volledig verhuurd
- 1e verdieping ca. 195 m², volledig verhuurd
- Kelder ca. 21 m²

Parkeren
Op eigen terrein zijn 12 parkeerplaatsen aanwezig.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry
- Toiletten
- Glasvezel
- CV installatie

Vraagprijs
€ 500.000,- k.k.

Energielabel
Het object beschikt over een label C.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Doetinchem valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Stedelijk gebied - 2021” en heeft als hoofdbestemming “kantoor”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0314-369 293

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Lees meer op onze website:
http://www.rebogroep.nl