Resultaten laden ...

Edisonstraat 39

70 m2 kantoorruimte te huur in Doetinchem

Kenmerken

Huurprijs € 750 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein De Huet
Bedrijventerrein De Huet

Op bedrijventerrein 'De Huet' bieden wij aan ALL-INCLUSIVE circa 70 m² kantoorruimte op de begane grond. In het gebouw is Brutra Logistics BV reeds gevestigd.

Indeling:
Gezamenlijke entree met toiletgroep, hal en aan de rechterkant bevinden zich de twee kantoorruimtes van 25 m² en 45 m². Vanuit de kantoorruimte van 25 m² is de kantoorruimte van 45 m² bereikbaar.

Parkeren:
Voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Huurprijs:
Huurprijs is all-inclusive €750,- per maand. De huurprijs is inclusief G/W/E en gebruik algemene voorzieningen. Geen verrekeningen G/W/E achteraf.

Beschikbaar:
Per direct beschikbaar.

Disclaimer
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Heeft dit uw interesse gewekt? Neem direct contact met ons op:
0314 - 36 98 59

Thoma Post Bedrijfsmakelaars
Keppelseweg 15
7001 CE Doetinchem