Resultaten laden ...

Eerste Stationsstraat 188

852 m2 kantoorruimte te huur in Zoetermeer

Kenmerken

Huurprijs € 4.850 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Rokkeveen-Oost

Op een zicht locatie gelegen voormalige dienstwoning "Het Perron" welke door NS vastgoed getransformeerd zal worden tot een unieke kantoor- of praktijkruimte. De kandidaat-huurder kan nog meedenken over de indeling en afwerking van het object. Het ontwerp is gerealiseerd door Bloemen Architecten uit Alphen aan den Rijn.

Vloeroppervlakte:
begane grond ca. 184 m² BVO
verdieping ca. 100 m² BVO
Totaal ca. 284 m² BVO

Parkeervoorziening: parkeren is ruimschoots mogelijk op het nabij gelegen parkeerterrein.

Locatie/bereikbaarheid: Gelegen in de woonwijk Rokkeveen-Oost op loopafstand van het treinstation en op fietsafstand van het centrum van Zoetermeer. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg A12 op slechts 2 minuten rijden.

Opleveringsniveau: casco, doch voorzien van onder andere;
- betonvloer met een vloerbelasting van ca. 400 kg/m²;
- indeling zonder wand- en vloerafwerking;
- toiletten;
- meterkast.

Aanvaarding: in overleg

Huurprijs: € 4.850,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs en BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar, aangevuld met 5 optiejaren.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie af te geven c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van EERSTE STATIONSTRAAT 188 te ZOETERMEER. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan