Resultaten laden ...

Eeser Hout 12 G

41 m2 kantoorruimte te huur in Steenwijk

Kenmerken

Huurprijs € 625 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Buitengebied Steenwijk Oost
Bedrijventerrein EESERWOLD

Multifunctionele kantoor-showroomruimte verdeeld over twee verdiepingen beschikbaar op het bedrijvenpark "Eeserwold" te Steenwijk. Het betreft een nieuw opgeleverde unit. Mede dankzij de openslaande deuren op de begane grond is deze ruimte ideaal geschikt voor een showroom, maar ook als kantoor- en bedrijfsruimte te gebruiken.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 41 m2 BVO

Eerste verdieping: circa. 41 m2 BVO

Parkeren

Op het verharde buitenterrein is een parkeerplaats beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijvenpark "Eeserwold", waar de bedrijfsruimte zich bevindt, ligt in Steenwijk en grenst rechtstreeks aan de A32 snelweg, die Meppel met Leeuwarden verbindt. Dankzij de centrale positie in het noorden van Overijssel, en de directe toegang tot de A32, profiteert u van uitstekende verbindingen en een breed bereik. U bevindt zich binnen een uur in het stadscentrum van Groningen, Almelo of Apeldoorn. Bovendien zijn Zwolle, Heerenveen en Leeuwarden in minder dan dertig minuten te bereiken.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een “Bedrijventerrein” bestemming waardoor bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 3.2 zijn toegestaan. Detailhandel en wonen zijn, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De units zullen casco worden opgeleverd standaard voorzien van;

- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Dubbele openslaande deuren
- Glasvezel(In overleg)
- Krachtstroom
- LED-verlichting
- Pantry
- Te openen ramen
- Toiletruimte
- Vloerverwarming

Eventuele extra voorzieningen zijn in overleg met de eigenaar bespreekbaar.

Huurcondities
Huurprijs: € 625,- per maand excl. BTW

Servicekosten: In overleg.

Huurtermijn: Minimaal 2 jaar.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Niet van toepassing

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

In overleg bestaat er ook de mogelijkheid om dit object te kopen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan