Resultaten laden ...

Ekkersrijt 7051

17.250 m2 kantoorruimte te huur in Son

Kenmerken

Huurprijs prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Ekkersrijt
Bedrijventerrein EKKERSRIJT

TE HUUR / TE KOOP
The Future Level – ‘work. meet. inspire’ – Ekkersrijt 7051-7057 in Son en Breugel

Objectinformatie
Ten noorden van Eindhoven, tussen de snelweg A50 en de Sonse Heide, wordt nieuwbouwontwikkeling The Future Level gerealiseerd. Een opvallend, super duurzaam en met circulaire materialen te realiseren kantoor- én bedrijfsgebouw voor de kennis-, design- en maakindustrie - hèt DNA van de Brainportregio – en waar ontmoeten, samenwerken en inspireren centraal staan. Gelegen aan de noordelijke entree aan de toptechnologieregio van Nederland, Brainport Eindhoven.

Het gebouw
Het gebouw is modulair opgebouwd met hoogwaardige bedrijfsruimtes, opslag en distributieruimtes op de onderste 2 lagen die vervolgens overgaan in de kantoorverdiepingen.
Tussen de kantoorverdiepingen en de lager gelegen labs, bedrijfshallen/logistieke ruimtes ligt het hart van het gebouw waar alles samenkomt: ‘De leeflaag’. Een concept waar mensen elkaar ontmoeten, waar wordt vergaderd en kennis en creativiteit wordt gedeeld of een kopje koffie wordt gedronken. Vanuit de leeflaag heeft men toegang tot de naastgelegen dakterrassen met een prachtig uitzicht op de groene omgeving en op een prominente zichtlocatie langs de snelweg A50.

Boven de leeflaag liggen de kantoorruimtes. Onder de leeflaag bevinden zich de zogenaamde labs. Deze kunnen naar wens van de huurder(s) ingericht worden voor onderzoek en/of als productiefaciliteit voor eindproducten of halffabricaten en voor showroom/displayruimtes. Direct aan de openbare weg, op de begane grond, liggen de logistieke hallen van waaruit de producten gedistribueerd worden.

Het gecombineerde kantoor- en bedrijfsgebouw is zowel geschikt voor multi-tenant als single-tenant gebruik. Het gebouw heeft 2 entrees, en 2 stijgpunten. Verder is er door het slimme ontwerp in de constructie met houtbouw een maximale flexibiliteit in de indeling van de ruimtes en worden de verdiepingen zo eenvoudig individueel ontsloten. Zo is het mogelijk om ‘op maat’ specifieke ruimtes in te richten die passen bij de ruimtebehoefte van de eindgebruiker(s).

Duurzaamheid
The Future Level wordt grotendeels in hout gerealiseerd in plaats van beton en staal. Er wordt bovendien gewerkt met recyclebare materialen. Daarmee wordt de ecologische footprint van het gebouw tot een minimum beperkt.

Het gebouw wordt aardgasvrij en zal zeer energiezuinig zijn door de geavanceerde installaties die worden toegepast en vanwege het bouwen in hout, dat zeer hoge isolatiewaardes kent. Zeker heden ten dage een extra Unique Selling Point. Houtbouw heeft ook nog andere grote voordelen, zoals een warme uitstraling, authentiek karkater, sterk, duurzaam, mooi, zuivert de lucht, houdt CO2 vast, is brandveilig en is temperatuur- en vochtregulerend. Het vermindert stress en het verbetert de productiviteit.

Beschikbare vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte van de nieuwbouw-ontwikkeling bedraagt circa 17.250 m² v.v.o. en volledig beschikbaar voor de verhuur/verkoop.
Verdieping Metrage
Begane grond - bedrijfsruimte 3.440 m² v.v.o.
1e verdieping - labruimte 2.450 m² v.v.o.
2e verdieping - leeflaag * 2.500 m² v.v.o.
3e verdieping - kantoorruimte 2.120 m² v.v.o.
4e verdieping - kantoorruimte 2.120 m² v.v.o.
5e verdieping - kantoorruimte 2.120 m² v.v.o.
6e verdieping - kantoorruimte 1.250 m² v.v.o.
7e verdieping - kantoorruimte 1.250 m² v.v.o.

* Pro rato toe te bedelen bij verhuur van het gebouw aan meerdere huurders

Parkeren
The Future Level is een slim en compact gebouw met een ruime hoeveelheid aan parkeerplaatsen (ca. 470) in een parkeergarage van vijf lagen, die uitkomt bij de hoofdentree op ‘De leeflaag’. Ook de onderste 2 lagen met bedrijfsruimte en labs zijn vanuit de parkeergarage direct toegankelijk.
Dankzij de natuurlijke afwerking van de parkeergarage vormt deze één geheel met het kantoor- en bedrijfsgebouw.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
The Future Level is zeer centraal gelegen, op een zichtlocatie aan de snelweg A50 (Eindhoven-Arnhem). Het bedrijventerrein Ekkersrijt is uitstekend bereikbaar, mede dankzij het knooppunt Ekkersweijer welke toegang geeft tot de snelwegen A2 (Amsterdam-Maastricht), de A58 (Eindhoven-Breda) en de A67 ten zuiden van Eindhoven.

Openbaar vervoer
Er bevindt zich een bushalte op circa 8 minuten (circa 600 meter) loopafstand van de nieuwbouwontwikkeling met een directe verbinding van en naar het centrum van Eindhoven en NS Centraal Station. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is daarom goed te noemen.
Op bedrijventerrein Ekkersrijt is een grote verscheidenheid aan bedrijven gehuisvest. Het is een gewilde vestigingsplaats voor uiteenlopende mkb-bedrijven alsmede (inter-)nationaal georiënteerde grote ondernemingen waaronder Strukton, Maas International, Prodrive, VDL, Omroep Brabant, Carglass, Bakker Magnetics, Neways, Gemco en MSI Computers.

Huurvoorwaarden
Huurprijs in overleg/ nader te bepalen.

Huurprijzen zijn mede afhankelijk van het programma van wensen van een huurder, maatwerk is bespreekbaar.
Alle genoemde bedragen zijn gebaseerd op prijspeil november 2022 en zijn exclusief BTW en servicekosten.

Verkoopvoorwaarden
Verkoopprijs: nader te bepalen.
Type transactie: door middel van een asset deal (activa transactie).

Aanvaarding
Doorlooptijd circa 2 jaar.

Kadastrale gegevens
Gemeente Son en Breugel
Sectie B
Nummers 2787 en 2788
Perceel 11.563 m²
Eigendom Volle eigendom

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan