Resultaten laden ...

Elisabethgaarde 22-24

94 m2 kantoorruimte te huur in Bussum

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Ooster Eng-Zuid

Te huur aangeboden een kantoor-/praktijkruimte van 94 m² in de onderste laag van een appartementengebouw in Bussum-Zuid.

De praktijkruimte bestaat uit een drietal in grootte variërende behandel-/spreekkamers en een royale wachtruimte. Een van de behandelkamers beschikt over een eigen entree en zou derhalve onafhankelijk van de andere ruimtes kunnen worden gebruikt.

De unit wordt opgeleverd met verwarming door middel van radiatoren, een keukenblok en een toilet.

De ruimte is tevens voorzien van laminaatvloerbedekking, een systeemplafond met verlichtingsarmaturen en kabelgoten. Deze voorzieningen worden om niet aan de huurder ter beschikking gesteld. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en de eventuele vervanging van deze voorzieningen.

Door de ligging in een woonomgeving en de beschikbare parkeergelegenheid leent de unit zich uitstekend voor de vestiging van medische of paramedische beroepsbeoefenaren.

Huurprijs: € 1.000,- per maand, vrij van BTW.

Bij wijze van voorschot wordt een bedrag van € 50,- exclusief BTW per maand in rekening gebracht voor het waterverbruik inclusief vastrecht, het elektraverbruik inclusief vastrecht voor de algemene ruimten en het elektraverbruik inclusief vastrecht voor de individuele ruimte.

Daarnaast wordt bij wijze van voorschot per maand een bedrag van € 65,- exclusief BTW in rekening gebracht voor stookkosten en warmtemeterkosten.

De afrekening van de servicekosten vindt jaarlijks plaats op basis van nacalculatie van de werkelijke kosten. Daarbij wordt 5% administratiekosten over de levering en diensten in rekening gebracht.

Aanvaarding in overleg

Gunning eigenaar voorbehouden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan