Resultaten laden ...

Emmerikseweg 25

305 - 550 m2 kantoorruimte te huur in 's-Heerenberg

Kenmerken

Huurprijs € 1.550 /maand
Functie Kantoorruimte

Te huur BIJZONDERE KANTOOR en/of PRAKTIJKRUIMTE op de eerste verdieping!

Het Gouden Handen in 's-Heerenberg (Gelderland) heeft naast een woonbestemming, ook een publieksfunctie, diverse publieksgerichte organisaties gingen u voor.

Op de eerste verdieping is de unieke Grote Kapel beschikbaar. De Grote Kapel heeft een afmeting van circa 245 m². Het is ook mogelijk om de Grote Kapel te huren in combinatie met de 305 m² op de begane grond die beschikbaar is.

Het gebouw is na de herbestemming voorzien van de modernste gemakken en biedt een unieke historische sfeer en uitstraling die u en uw gasten absoluut meerwaarde bieden. Ruime parkeervoorzieningen.

Gouden Handen ligt letterlijk op een steenworp afstand van de grens met Duitsland. Binnen een uur autorijden liggen populaire en charmante, Duitse steden als Emmerich, Bocholt, Oberhausen (Centro winkelcentrum), Düsseldorf en Köln met al hun voorzieningen. Het ‘goedkope vliegveld’ Weeze is slechts 40 minuten rijden. En via de A12 zijn ook Nederlandse steden als Arnhem, Nijmegen en de Randstad snel bereikbaar.

Aan de achterzijde van Gouden Handen is de oorspronkelijke kloostertuin in ere hersteld. Een plezierige plek om te wandelen en te genieten van de kleurrijke omgeving.

Maak een afspraak om de juiste indruk te krijgen van de unieke sfeer en de diverse mogelijkheden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan