Resultaten laden ...

Energieweg 49

94 - 375 m2 kantoorruimte te huur in Oosterhout

Kenmerken

Huurprijs € 65 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Weststad-Zuid
Bedrijventerrein WESTSTAD FASE 1+2

Multifunctioneel kantoor- bedrijfspand met riant parkeerterrein beschikbaar voor de verhuur op het bedrijventerrein "Weststad” in Oosterhout. Het bedrijventerrein de “Weststad” staat bekend om haar diversiteit van aanwezige bedrijven en een uitstekende bereikbaarheid. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch) hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden voor Oosterhout als vestigingsplaats gekozen.

Het pand is de laatste jaren in gebruik geweest door een bedrijf dat trainingen en workshops verrichtte. Daarom zijn de showroom- kantoorruimte op de begane grond en de kantoor- trainingsruimten op de entresolvloer hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Deze ruimtes kunnen echter ook goed gebruikt worden voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld extra kantoorruimte, trainingsruimten, showroom of opslag.

Indeling (BVO)

Begane grond

Kantoorruimte : circa. 47 m2 BVO (VERHUURD)
Showroom- kantoorruimte: circa. 145 m2 BVO (VERHUURD)

Eerste verdieping

Kantoorruimte: circa. 47 m2 BVO
Kantoor- trainingsruimte: circa. 136 m2 BVO (gerealiseerd op de entresolvloer).

Optioneel: deelverhuur vanaf circa. 94 m2 BVO

De mogelijkheid is aanwezig om het pand op te splitsen in verschillende zelfstandige units. Zo is het mogelijk om het voorste gedeelte van circa. 94 m2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping te huren of het achterste gedeelte van circa. 281 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Andere samenstellingen behoren in samenspraak met de verhuurder eveneens tot de mogelijkheden.

====================

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

====================

Parkeren

Op het voorgelegen parkeerterrein zijn 8 privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving voldoende aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het object een bestemming “Bedrijf” tot en met milieucategorie 5 met uitzondering van zelfstandige kantoren, detailhandelsbedrijven en leisure- sportbedrijven. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd. Eventuele aanpassingen aan het opleveringsniveau zijn in samenspraak met de verhuurder mogelijk.

- entree met visgraat PVC - vloer;
- uitgebreide elektriciteitsvoorzieningen;
- gasgestookte c.v.;
- airco's;
- extra toiletgroep;
- entresol;
- keuken- annex lunchruimte;
- overheaddeur;
- pui.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 65,- per m2 per jaar excl. BTW (afhankelijk van de metrage en huurperiode)

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Huurperiode: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan