Resultaten laden ...

Engelenkampstraat 62

600 m2 kantoorruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Perceeloppervlakte 1510 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Sittard-Centrum

Ca. 600m2 BVO kantoorruimte, gelegen op de 1e verdieping van het voormalig, postkantoor, met lift en 7 eigen parkeerplaatsen. Verdere wensen m.b.t. opleveringsniveau in onderling overleg te bepalen.

OBJECT
Het voormalig postkantoor van Sittard, op centrale locatie gesitueerd aan de Engelenkampstraat, is getransformeerd tot een multifunctioneel object. De begane grond is ingericht als orthodontistenpraktijk van de heer In de Braekt. De eerste verdieping wordt ten verhuur aangeboden en is misschien wel iets voor u. Bent u op zoek naar kantoorruimte met status en allure, midden in het centrum van het fraaie Sittard, waar u geen parkeerproblemen ondervindt en binnen enkele minuten op diverse uitvalswegen kunt zijn? Dan is deze locatie zeker de moeite waard om te bezichtigen.

LOCATIE
Het object geniet een herkenbare ligging aan de Engelenkampstraat. De bereikbaarheid middels eigen vervoer is uitstekend. de Engelenkampstraat heeft een goede ontsluiting met de A2 hetgeen betekent dat steden als Maastricht, Antwerpen, Eindhoven en Heerlen op korte afstand zijn gesitueerd. Ook de provinciale weg N276 is op gelegen op enkele autominuten. Het NS-treinstation van Sittard is op circa 10 loopminuten bereikbaar. Diverse buslijnen stoppen direct nabij de kantoorruimte.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND
Gemeenschappelijke entree aan de voorzijde en achteringang met liftpartij bereikbaar vanuit de parkeerplaats aan de achterzijde. Sanitaire ruimte onderverdeeld in dames-, heren- en invalidentoilet.

EERSTE VERDIEPING
Via trapopgang is de verkeersruimte met gemeenschappelijke keuken-/ kantineruimte (voorzien van Siemens apparatuur) en wachtruimte bereikbaar. Deze ruimte biedt toegang tot de beschikbare kantoorruimte. Hier bevindt zich tevens de lift.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.