Resultaten laden ...

Euroweg 100

1.166 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 150 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Vathorst-Noord
Bedrijventerrein Vathorst

Objectinformatie
Dit zeer markante gebouw gelegen aan de A1, bestaat uit zowel kantoorruimte als retailruimte. Voor de verhuur is circa 583 m² retailruimte beschikbaar gelegen op de begane grond.

Het gebouw heeft een transparante glazen overkapping die op het eerste gezicht aan een kas doet denken, hieronder staan 4 houten huizen, met nog een vijfde huis buiten de glazen overkapping. De huizen beschikken elk over 3 kantoorverdiepingen en hebben tevens een gemeenschappelijke lunchfaciliteit. Onder het dek van de glazen overkapping bevinden zich 2 bouwlagen; de begane grond voor retail met entresol en een parkeergarage met in totaal 120 parkeerplaatsen.

Locatie
De centrale ligging direct aan de A1 maakt van deze zicht locatie een unieke kans voor huurders die niet in een doorsnee gebouw gevestigd willen zijn, maar zich willen onderscheiden van de massa. In de directe omgeving bevinden zich huurders als Ikea, Kees Smit tuinmeubelen, Gant, The Phone House, Loods 5 en Yokogawa.

Bereikbaarheid
Auto
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. Het kantoor is gelegen op 3 autominuten van knooppunt Hoevelaken. Van hieruit zijn de A1 (Hengelo – Amersfoort – Amsterdam) en de A28 (Groningen – Zwolle – Utrecht) direct te bereiken. Bestemming en tijdbeslag in autominuten:

Amsterdam: 35 autominuten
Utrecht: 30 autominuten
Apeldoorn: 35 autominuten

Openbaar vervoer
Het object is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijnen 5 en 101 rijden vanaf Amersfoort Centraal in ongeveer 20 minuten naar het pand. Amersfoort Centraal heeft goede treinverbindingen naar grote steden als Amsterdam en Utrecht. Vanaf treinstation Amersfoort Vathorst is het circa een kwartier met buslijn 5.

Beschikbaarheid
De totale grootte van het gebouw is circa 9.440 m², verdeeld als volgt:

Kantoorruimte: ca. 4.586,30 m² v.v.o.
Retailruimte: ca. 4.388,30 m² v.v.o.

Voor de verhuur is circa 583 m² v.v.o. retailruimte beschikbaar gelegen op de begane grond.

Parkeren
Het gebouw beschikt over een eigen parkeergarage met 120 parkeerplaatsen. Aan de overkant van de straat is tevens nog een ruim parkeerterrein aanwezig, waar nog additionele parkeerplaatsen bij gehuurd kunnen worden.

Huurprijs
Retailruimte:
€ 150,00 per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen: € 500,00 per parkeerplaats (overdekt) per jaar.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 50,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
In overleg.

Huurtermijn
In overleg.

Huuringangsdatum
In overleg.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.