Resultaten laden ...

Evert van de Beekstraat 202

5 - 10 m2 kantoorruimte te huur in Schiphol

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Contract Type Werkplek
Wijk / Buurt Sloterweg-Zuid, Schiphol

Evert van de Beekstraat 202 is gevestigd in terminal 1 op luchthaven Schiphol. Deze ultramoderne ruimte beschikt over alles wat je nodig hebt om je volgende vergadering naar grotere hoogten te tillen.

Als je naar de derde verdieping gaat, geniet je van een indrukwekkend uitzicht op de startbaan. Een prachtige achtergrond voor elke bijeenkomst. Geef je productiviteit een boost in deze levendige werkhub met verschillende ruimtes. Ga aan de slag in onze businessclub of boek een vergaderruimte of flexibele coworkingruimte. Houd de productiviteit optimaal dankzij hoogwaardige wifi, modern meubilair en eenvoudige toegang tot versgezette koffie in baristastijl. De locatie beschikt ook over een stijlvolle bar en een restaurant. Op zoek naar inspiratie? Ga dan naar het panoramische dakterras, waar je vliegtuigen kunt zien landen.

Evert van de Beekstraat 202 bevindt zich midden op de luchthaven Schiphol, dus de vervoersverbindingen zijn uitstekend. Reis per bus of trein of parkeer je auto op de eigen parkeerplaats.

  • Airco
  • Bemande receptie
  • Wi-Fi
  • Keuken